ESKALACIJA! DRITAN UDARIO NA KRIVOKAPIĆA I UVREDIO SRBE: Zbog jedne obične čestitke ZATRESAO SE CEO REGION!
Foto: printscreen

NOVI MOMENTI

ESKALACIJA! DRITAN UDARIO NA KRIVOKAPIĆA I UVREDIO SRBE: Zbog jedne obične čestitke ZATRESAO SE CEO REGION!

Kako je ovo eskaliralo!

Objavljeno:

Dok se juče slavio Dan Republike Srpske u Banjaluku su iz Podgorice stizale krajnje stidljive, pa čak i uvredljive poruke.

Prvo je, prema rečima predsednice RS Željke Cvijanović, premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić njoj telefonom čestitao “sve naše praznike”.

Ona mu se zahvalila kratkom izjavom, nakon čega se oglasio potpredsednik Vlade u Podgorici Dritan Abazović samo da bi ispravio Krivokapića i uvredio Srbe u Republici Srpskoj.

“Poštovani članu Predsedništva BiH Željko Komšiću, Vlada Crne Gore zvaničnu politiku vodi samo preko zvaničnih kanala komunikacije. Želimo najbolje odnose sa državama regiona. Ruka prijateljstva pružena je svima, to važi i za Bosnu i Hercegovinu”, napisao je Abazović na Tviteru.

Portal CdM objavio je ranije danas da Krivokapić javnost nije obavestio o čestitki i da čestitku nije objavio na svom Tviter nalogu, kako to obično čini.

Kako navode Vijesti Vlada Crne Gore na sajtu nije objavila čestitku povodom Dana RS, niti se tim povodom oglasila putem saopštenja, ili na društvenim mrežama.

(Espreso.co.rs/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.