ABAZOVIĆU, IZDAJNIČKA BRUKO, NEĆEŠ SPRATI PREVARU: Ova politička partija izgubila poverenje u Dritana!
Abazovć, Foto: printscreen

pale uvrede

ABAZOVIĆU, IZDAJNIČKA BRUKO, NEĆEŠ SPRATI PREVARU: Ova politička partija izgubila poverenje u Dritana!

Sa Cetinja poručuju

Objavljeno: 14:31h

Opštinski Odbor Socijaldemokrata Cetinje poručio je potpredsedniku Vlade Dritanu Abazoviću da čestitkom povodom Dana osnivanja Prestonice ne može sprati izdajničku bruku sa sebe i svoje partije.

Oni poručuju da Abazoviću to kod Cetinjana neće proći.

“Mislio je predsednik URE i potpredsednik Vlade da jednom čestitkom spere izdajničku bruku sa sebe i svoje partije. E pa, gospodine Abazoviću, kod Cetinjana Vam, makar, to nece proći. Najmanje ste pozvani Vi da govorite o tome ko je i koliko uradio za Cetinje. Najmanje ste Vi pozvani da čestitate bilo što Cetinju i Cetinjanima. Vi, koji ste na najpodliji način, crnogorskim glasovima izdali Crnu Goru. Nažalost, i neki Cetinjani su vam poverovali”, rekli su u SD-u.

Oni pitaju Abazovića i kome on nešto obećava.

“Ko će, u ime Vlade u kojoj sedite, brinuti o Cetinju? Vaš ministar pravde, doveden sa namjerom da Cetinjski manastir prepiše Srbiji? Vača multi-praktik ministarka, žena četnik, koja se od dva do četiri poslije podne bavi kulturom, a prije toga sa druga tri ili četiri resora, kojoj su od Cetinja mnogo bliži Trebinje i Bileća? Vaši koalicioni partneri za koje je Cetinje “malo selo ispod Lovćena” i inostranstvo? Ili, pak, ono malo Cetinjana što Vam je ostalo, a što se skriše pod skute jedne Plavljanke koja u njihovo ime 28. decembra izdade Crnu Goru”, pitali su u SD-u.

Abazoviću poručuju da mora znati da kod Cetinjana ta priča ne prolazi.

“Izborio se ovaj grad sa mnogim prevarantima i opstao. Izborio se i sa brojnim okupatorima i bio iskra slobode u porobljenoj Evropi i opstao. Ali se, gospodine Abazoviću, najteže izborio sa bratskom vojskom koja ga je nemilice pokorila. Onom vojskom čije sedbenike Vi dovedoste da danas “brinu” o Crnoj Gori i Cetinju. Neće moći, gospodine Abazovicu. Izboriće se slobodarsko Cetinje i sa Vama i Vladom u kojoj sedite, a svoje želje i čestitke ostavite za nekog drugog ko je još uvek spreman da padne na Vaše prevare”, zaključili su u OO SD Cetinje.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/cdm)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.