SUDAR U PODGORICI! Vozilo Ministarstva odbrane učestvovalo u udesu, opšti haos u Crnoj Gori
Foto: Snežana Krstić/Ras Srbija

NAJNOVIJA VEST!

SUDAR U PODGORICI! Vozilo Ministarstva odbrane učestvovalo u udesu, opšti haos u Crnoj Gori

Miljan Perović generalni direktor Obaveštajnog bezbednosnog direktorata u Ministarstvu odbrane lakše je povređen u udesu pre dve noći u Podgorici, saznaju Vijesti.

Objavljeno:

Iz Uprave policije Vijestima je saopšteno da je vozilom koje je u vlasništvu Ministarstva odbrane po izjavama Perovića i P.L, upravljao P.L.

"Dana 25.. decembra oko 23.10 časova u Bulevaru Svetog Petra cetinjskog dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je učestvovalo putničko motorno vozilo koje je u vlasništvu Ministarstva odbrane, u kojoj je učestvovao P. L. koji je upravljao navedenim vozilom i P. M. kao saputnik u vozilu, po izjavama, koje su dali policiji u Kliničkom centru", kazali su iz UP.

Perović je u udesu lakše povređen.

"Uviđaj je obavio dežurni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici uz asistenciju saobraćajne policije. O saobraćajnoj nezgodi upoznata je Vojna policija Vojske Crne Gore i službenici Ministarstva odbrane, koji su preuzeli vozilo. U toku je izviđajni postupak kojim rukovodi državni tužilac u ODT Podgorica. Spisi formirani povodom saobraćajne nezgode biće dostavljeni postupajućem tužiocu na ocenu", kazali su iz UP.

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.