POSLEDNJI LET MONTENEGRO ERLAJNSA: Pogledajte kako je izgledao OPROŠTAJ, sve je bilo na IVICI SUZA! (VIDEO)
Avion, ilustracija, Foto: Profimedia

žal!

POSLEDNJI LET MONTENEGRO ERLAJNSA: Pogledajte kako je izgledao OPROŠTAJ, sve je bilo na IVICI SUZA! (VIDEO)

Kontrola leta sa beogradskog aerodroma se na dirljiv način oprostila se sinoć od Montenegro Erlajnza...

Objavljeno:

Poslednje poletanje Montenegro erlajnsa iz Beograda obeležio je dirljiv razgovor kontrole leta i pilota, čiji snimak kruži na društvenim mrežama.

Kontrola leta sa beogradskog aerodroma se na dirljiv način oprostila sinoć od Montenegro Erlajnza. U poslednjem razgovoru su posadi kompanije poručili da im je bilo zadovoljstvo da sarađuju sa njima.

"Montenegro erlajnz, ako je ovo zaista poslednje poletanje iz Beograda, hvala vam na saradnji, bilo je veliko zadovoljstvo sarađivati sa vama. Do nekog narednog slušanja želim vam svako dobro", reči su zaposlenog u kontrolnom tornju.

Na to je odmah usledio odgovor pilota Montenegro erlajnza.

"Jeste, ovo je poslednje poletanje iz Beograda, ali nadamo se da neće biti i da ćemo se ponovo čuti. Hvala vam za sve", rekao je on.

GASI SE MONTENEGRO ERLAJNZ

Podsećamo, avioni crnogorskog državnog avio-prevoznika "Montenegro erlajns" (MA) od danas više neće leteti, objavili su sinoć predstavnici MA.

Vlada Crne Gore gasi aviokompaniju Montenegro erlajnz i osniva novu kompaniju sa državnim kapitalom, prenose podgorički mediji pre dva dana.

"Za kompaniju Montenegro erlajnz, uz svu dobru volju ne možemo da pronađeno zakonito rešenje kako bi opstala", izjavio je ministar kapitalnih investicija Mladen Bojanić.

On je na konferenciji za novinare saopštio da vlada planira osnivanje nove kompanije sa osnivačkim kapitalom vlade, te da se nada da će ona biti operativna do sledeće letnje sezone, prenosi RTCG.

PILOT NIKOLA JUČE CRTAO SRCE NA LETU ZA BEOGRAD

Slobodan let u obliku srca iznad Crne Gore jutros je izveo pilot Montenegro Airlines Nikola Pavlićević iz Bara, na redovnom letu Podgorica - Beograd.

Prema saznanju crnogorskog Portala Bar, pilot je prethodno tražio dozvolu Kontrole leta za ovaj veoma emotivan gest. Jako emotivno - srcem, opraštaju se crnogorski piloti od nacionalne avio-kompanije, prenosi Tanjug.

Jako emotivno - srcem, opraštaju se crnogorski piloti od nacionalne avio kompanije....

Posted by Portal Bar on Петак, 25. децембар 2020.

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.