KRIVOKAPIĆ SE UDRUŽIO SA EKIPOM KOJA "ŽELI DA SPALI HRAM I SVA GOVEDA TAMO": Zlo, u Crnoj Gori opet jačaju MILOVCI?
Krivokapić, Foto: Printscreen

dps

KRIVOKAPIĆ SE UDRUŽIO SA EKIPOM KOJA "ŽELI DA SPALI HRAM I SVA GOVEDA TAMO": Zlo, u Crnoj Gori opet jačaju MILOVCI?

Dva ambasadora DPS-a i dalje u sedlu

Objavljeno:

Ambasadori Crne Gore u SAD-u i Austriji Nebojša Kaluđerović i Željko Perović koji su u žižu javnosti dospeli jer su se ponudili da plate kaznu savetnici Mirni Nikčević kada je vređala Srpsku pravoslavnu crvku i vernike nisu se našli na listi za opoziv premijera Zdravka Krivokapića.

Vlada i premijer su izgleda zaboravili kako su ambasadori pravdali namere Nikčević koja je napisala da “želi da spali hram i sva goveda tamo”.

Nikčević se tu nije zaustavila, pa je nastavila da vodi rat sa svima na društvenim mrežama.

Kaluđerović i Perović su platili kaznu od 600 eura izrečenu suspendovanoj službenici Ministarstva vanjskih te su saopštili da je lako kazniti Nikčevićevu, ali da je teško trpeti i ćutati na nepoštovanje i ugrožavanje Crne Gore i zatiranje svega crnogorskog.

Uprkos Krivokapićevim najavama o preokretu priče, sve ostaje isto, a ambasadori i dalje ostaju u svojim foteljama iako su branili onu koja je širila mržnju prema većinskoj Crnoj Gori.

Podsetimo, Vlada je opozvala sedam ambasadora, među kojima je i ambasador Crne Gore u Bosne i Hercegovine Obrad Mišo Stanišić, ambasadori iz Srbije i Kine, Tarzan Milošević i Darko Pajović. Opozvani su i ambasadori u Italiji, Vatikanu, UAE i Njemačkoj-Sanja Vlahović, Miodrag Vlahović, Dušanka Jeknić i Vera Kuliš.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/borba me)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.