OGLASIO SE GRADONAČELNIK PODGORICE: Evo šta je imao da posle velikog SKANDALA!
Ivan Vuković, Foto: Printscreen/Youtube

POKUŠAJ DISKREDITACIJE

OGLASIO SE GRADONAČELNIK PODGORICE: Evo šta je imao da posle velikog SKANDALA!

O svemu je sačinjen zvaničan zapisnik, kazao je gradonačelnik

Objavljeno:

Gradonačelnik Podgorice Ivan Vuković izjavio je danas da su optužbe poslanika Demokratskog fronta Milana Kneževića, da je odgovoran za uništavanje bilborda sa likom pokojnog mitropolita crnogorsko-primorskog Amfilohija i patrijarha srpskog Irineja, pokušaj njegove diskreditacije.

Poslanik Demokratskog fronta Milan Knežević prethodno je optužio gradonačelnika Podgorice Ivana Vukovića da je na čelu "kriminalne grupe" koja je oskrnavila bilborde u zetskom selu Mojanovići, na kojima se nalaze fotografije preminulih patrijarha srpskog Irineja i mitropolita crnogorsko-primorskog Amfilohija.

"U izvršenju krivičnog dela aktivno su učestvovali zaposleni u komunalnoj policiji Glavnog grada koji su davali instrukcije i nadgledali čitavu akciju skrnavljenja bilborda sa likovima patrijarha Irineja i mitropolita Amfilohija, i istu fotografisali kako bi je verovatno poslali od jutros bivšem gradonačelniku Ivanu Vukoviću", objavljeno je na zvaničnoj stranici DF-a na Fejsbuku.

Vuković medjutim u regovanju navodi da službe Glavnog grada već mesecima obavljaju pojačani nadzor u prigradskim naseljima, gde su česti primeri vandalizma i ispisivanja poruka političke sadržine.

Službenici Komunalne policije su, kako je kazao, u sklopu obavljanja redovnih aktivnosti pre dve noći zatekli grupu za sada nepoznatih osoba kako farbaju pomenuti bilbord, koji su se, kada su primetili da ih službenici fotografišu, "velikom brzinom udaljili u nepoznatom pravcu". O svemu je sačinjen zvaničan zapisnik, kazao je gradonačelnik.

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.