OBAVESTIO ME DA NAPUŠTA FUNKCIJU, DANAS NOVO IMENOVANJE: Abazović i njega NAJURIO
Dritan Abazović, Foto: printscreen

crna gora

OBAVESTIO ME DA NAPUŠTA FUNKCIJU, DANAS NOVO IMENOVANJE: Abazović i njega NAJURIO

Veljović i zvanično otišao sa čela policije, oglasio se Abazović!

Objavljeno:

Potpredsednik crnogorske vlade Dritan Abazović saopštio je da Veselin Veljovic više nije direktor Uprave policije i za danas najavio imenovanje novog vršioca dužnosti te funkcije.

Abazović je na Tviteru napisao da ga je Veljović shodno dogovoru danas i formalno obavestio da napušta mesto direktora Uprave policije.

Vjesti navode da je tu odluku Veljović obrazložio prelaskom na novu dužnost savetnika predsednika Crne Gore Mila Đukanovića.

Abazović je prethodne nedelje, nakon sastanka sa Veljovićem, obavestio javnost da je obavio sastanak sa Veljovićem, zahvalio mu na saradnji i najavio da on više neće voditi Upravu policije (UP), kao i da će uslediti imenovanje novog direktora.

Potpredsednik Vlade je najavio da će na današnjoj sednici, na predlog ministra unutrašnjih poslova (MUP), imenovati vršioca dužnosti direktora Uprave policije (UP) iz redova pomoćnika direktora, kako nalaže Zakon o unutrašnjim poslovima., prenosi Tanjug.

Potpredsednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović saopštio je da ga je direktor Uprave policije (UP) Veselin Veljović danas i formalno obavestio da napušta tu funkciju.

"Direktor Uprave policije (UP) Veselin Veljović me je, shodno dogovoru, danas i formalno obavestio da napušta tu značajnu funkciju. Zahvaljujem i idemo dalje! Vlada će već danas imenovati novog v.d. direktora Uprave policije", poručio je Abazović na Tviteru.

Abazović se prvog radnog dana na mestu potpredsednika Vlade Crne Gore sastao sa dosadašnjim direktorom policije Crne Gore i potom objavio da Veljović više neće biti na čelu te institucije.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.