CRNA GORA NA NOGAMA! DOŠAO JE KRAJ MILOVOM REŽIMU: DPS ostavio oproštajno pismo, SLUŠAJTE OVE REČI
Milo Đukanović, Foto: EPA/TOMS KALNINS

NOVI LIST

CRNA GORA NA NOGAMA! DOŠAO JE KRAJ MILOVOM REŽIMU: DPS ostavio oproštajno pismo, SLUŠAJTE OVE REČI

Crna Gora gora okreće novi list

Objavljeno:

Odlazeći premijer Duško Marković obratio se zaposlenima u Vladi povodom isteka njegovog mandata, osvrćući će na postignute rezultate u prethodne četiri godine.

- Poštovane koleginice i kolege, navršile su se četiri godine od izbora 41. Vlade i mene kao njenog predsednika. Pripala mi je dužnost da Vladu predvodim u vremenu veoma složenih društvenih, ekonomskih i političkih procesa. I pored toga, mandat završavam uz osećaj profesionalnog zadovoljstva, jer su za protekle četiri godine postignuti zapaženi rezultati u mnogim oblastima, posebno na ekonomskom i razvojnom planu, ali i na planu integracija i zauzimanja mjestu koje Crnoj Gori pripada u svetu - naveo je Marković u pismu.

Istakao je da taj uspeh nije mogao doći sam, niti je on rezultat bilo koga pojedinačno, "već ga je postigla naša vredna administracija, doprinoseći na svakom nivou vašeg angažovanja i odgovornosti".

- Dakle, postignut je naporom svakoga od vas, jer ste kao profesionalni i odgovorni ljudi ulagali sebe zarad zajedničkog uspeha i napretka naše Crne Gore, na čemu vam čestitam. Dozvolite da vam još jednom zahvalim i poželim uspeha u daljem radu - uz dobro zdravlje, ličnu i porodičnu sreću. Da je večna Crna Gora - poručio je Marković.

Kada slušate Markovićeve reči prva pomisao bi bila da se u Crnoj Gori živi odlično... Ali, svemu tome je došao kraj, Crna Gora gora okreće novi list.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Pobjeda)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.