Cela CG gledala ovog LJEPOTANA tokom formiranja NOVE VLADE: Krivokapić ga SAMO UFURAO, EVO KO JE ON, OVO JE ŠOK!
Milojko, Foto: printscreen

milojko

Cela CG gledala ovog LJEPOTANA tokom formiranja NOVE VLADE: Krivokapić ga SAMO UFURAO, EVO KO JE ON, OVO JE ŠOK!

Budući ministar finansija je, kako je navedeno, magistar finansijskog inženjeringa

Objavljeno:

Crnogorski mandatar Zdravko Krvokapić izneo je predlog ministara u budućoj vladi i potvrdio pisanje Kurira predloživši Milojka Spaića (32) za ministra finansija i socijalnog staranja.

foto: printscreen

Naime, a o čemu se uveliko priča u Podgorici, Milena Krivokapić, koja se često mogla videti kako stoji uz oca na njegovim konferencijama za medije, u vezi je s Milojkom Spajićem, koji je kandidat za ministra finansija i socijalnog staranja.

Spajić je najavljen kao nestranačka ličnost i tokom kampanje bio je član Krivokapićevog savetničkog tima. Budući ministar finansija je, kako je navedeno, magistar finansijskog inženjeringa.

"Cela Podgorica već izvesno vreme priča da je Krivokapićeva ćerka Milena u vezi s budućim ministrom finansija. Oni ne izlaze zajedno da ne bi upadali u oči, ali to je sada već javna tajna" kaže izvor Kurira iz Crne Gore.

Spajić je rođen u Pljevljima, a ekonomske studije završio je na Osaka Univerzitetu, kao stipendista japanske vlade. Zvanje magistra stekao je, navodi se u biografiji, u Francuskoj na HEC Paris. Nakon toga radio je u SAD na Wall Street-u, u Parizu, u Tokiju, a iz globalne bankarske grupacije Goldman Saks, u Singapuru Milojko je došao ovog leta.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.