STIGLO HITNO SAOPŠTENJE EPARHIJE O EPISKOPU JOANIKIKU: Ovo je trenutno stanje njegovog ZDRAVLJA!
Episkop budimljansko-nikšićki Joanikije, Foto: Printscreen

znaće se u toku dana rezultat

STIGLO HITNO SAOPŠTENJE EPARHIJE O EPISKOPU JOANIKIKU: Ovo je trenutno stanje njegovog ZDRAVLJA!

Više medija u regionu objavilo je ranije u utorak različite informacije o zdravstvenom stanju vladike

Objavljeno:

- Episkop budimljansko-nikšićki Joanikije nalazi se u samoizolaciji, trenutno nema povišenu telesnu temperaturu, oseća se dobro i danas će biti testiran na korona virus, saopštila je Eparhija budimljansko-nikšićka.

Kako se navodi u saopštenju, Eparhija je, ''s obzirom na medijske napise koji su izazvali zabrinutost vernog naroda'', odlučila da se oglasi o zdravstvenom stanju episkopa budimljansko-nikšićkog i administratora Mitropolije crnogorsko-primorske Joanikija.

''Vladika Joanikije je tokom dana osetio malaksalost uz konstatovanu blago povišenu telesnu temperaturu, nakon čega se samoizolovao u manastiru Đurđevi stupovi'', navedeno je u saopštenju.

Posle pregleda i laboratorijskih nalaza, doktori su konstatovali da je fizikalni nalaz po sistemima uredan i da su faktori zapaljenja u fiziološkim granicama, piše u saopštenju i dodaje da nakon simptomatske terapije, vladika nema povišenu temperaturu i da se oseća dobro.

Eparhija je u saopštenju pozvala javnost da se o zdravstvenom stanju episkopa informiše isključivo preko zvaničnih glasila Eparhije budimljansko-nikšićke i Mitropolije crnogorsko-primorske.

Više medija u regionu objavilo je ranije u utorak različite informacije o zdravstvenom stanju vladike.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.