ČUDO BOŽJE ISPRED HRAMA U PODGORICI! Svima je bilo jasno da je Amfilohije bio svetac kada su videli OVO NA NEBU!
Podgorica ispraća Amfilohija, Foto: printskrin fejsbuk

neverovatno

ČUDO BOŽJE ISPRED HRAMA U PODGORICI! Svima je bilo jasno da je Amfilohije bio svetac kada su videli OVO NA NEBU!

Cela Srbija i Crna Gora pomno su pratile ispraćaj ovog velikog čoveka, a oni koji su bili u prilici došli su danas u Podgoricu da odaju poslednju počast Mitropolitu Amfilohiju Radoviću

Objavljeno:

Danas je za pravoslavne vernike najtužniji dan u poslednjih 10 godina. Mitropolit Amfilohije Radović napusio je ovozemaljski život u svojoj 83. godini života i preselio se u Carstvo nebesko.

Cela Srbija i Crna Gora pomno su pratile ispraćaj ovog velikog čoveka, a oni koji su bili u prilici došli su danas u Podgoricu da odaju poslednju počast Mitropolitu Amfilohiju Radoviću.

Naime dok se služila liturgija koju je predvodio izabrani administrator mitropolije Joanikije pred mnogobrojnim građanima i građankama koji su došli da se pozdrave sa svojim "đedom" na nebu iznad hrama ukazao se krst.

Mnogi prisutni vernici su ovu naobjašnjivu pojavu prokomentarisali da je to Božiji znak, odnoso da je to trenutak kada se Amfilohije uspio u Carstvo nebesko.

Podsetimo da je mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije preminuo od posledica koronavirusa u petak 30.10.2020.godine u 83 godini života.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Republika.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.