MITROPOLIT NAŠ JE JAČI OD KORONE! Mala Una, kumče Amfilohija, moli se za zdravlje vladike (VIDEO)
Mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije, Foto: Beta/Dragan Gojić

VELIKA PODRŠKA

MITROPOLIT NAŠ JE JAČI OD KORONE! Mala Una, kumče Amfilohija, moli se za zdravlje vladike (VIDEO)

U svojoj sobici, kraj ikona i kandila Una šalje molitve Gospodu za zdravlje vladike Amfilohija

Objavljeno:

Devetogodisnja podgorička devojčica Una Rajović, kumče mitropolita crnogorsko-primorskog Amfilohija, sigurna je da će vladika preboleti koronu i da će se njih dvoje opet sresti u Hramu Hristovog Vaskrsenja u Podgorici.

U svojoj sobici, kraj ikona i kandila Una šalje molitve Gospodu za zdravlje vladike Amfilohija.

-Je l da tata da je naš mitropolit jači od korone- kazala je mala Una ocu Petru, nakon saznanja da je vladika inficiran virusom. -On mora još da živi, da nam spase crkve od onih čika koji su hteli da nam ih ukradu. Nema kud da on ide, mora da ostane ovde i bude sa nama.

Čim se pročulo da je mitropolit Amfilohije zadržan u cetinjskoj bolnici „Danilo I“ a potom upućen u Klinički centar Crne Gore kod Rajovića je nastao muk. -Bilo nam je svima teško, ali ni tada, kao ni sada, ne gubimo nadu da će naš Đedo pregurati i ovu nevolju. Upravo ovih dana zvao je Unu da joj čestita deveti rođendan. Lepo su se ispričali a moje dete blistalo je od sreće- kaže za „Novosti“ Unin otac, Petar Rajović.- Bog je uz našeg mitropolita i njegov narod.

A Una veruje da će se uskoro opet sresti sa svojim kumom. -Tata, tata, kada mitropolit ozdravi idemo kod njega, poručuje malena devojčica. -Samo da odaberem lep poklon...

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.