ALEKSA BEČIĆ SE OBRATIO SVIMA: Pomenuo je nešto jako bitno za našu zemlju i Crnu Goru!
Aleksa Bečić, Foto: Printscreen/Youtube

NOVI PREDSEDNIK SKUPŠTINE CG

ALEKSA BEČIĆ SE OBRATIO SVIMA: Pomenuo je nešto jako bitno za našu zemlju i Crnu Goru!

"Ubeđen sam i verujem da će i manjinske stranke podržati tu vladu", rekao je Bečić nakon izbora za predsednika parlamenta

Objavljeno: 19:02h

Novoizabrani predsednik Skupštine Crne Gore Aleksa Bečić, za koga su osim poslanika tri koalicije vladajuće većine glasali i predstavnici bošnjačkih i albanskih političkih partija, rekao je posle izbora da je njegov glavni cilj vraćanje dostojanstva parlamentu, davanje doprinosa pomirenju Crne Gore, podrška bori protiv korupcije i organizovanog kriminala.

"Očekujem da nastavimo sa ovim istorijskim nivoom efikasnosti u formiranju vlasti. Preuzimamo vlast u trenutku kada je stanje ozbiljno, teško, i kada su ekonosmski parametri zabrinjavajući, Oni su odraz neodgovornosti prethodne vlasti. Narodski rečeno, mi ne zatičemo ledinu nego ozbiljan minus, daleko smo ispod nule", naglasio je on.

On je potsetio i na ustavnu obavezu predsednika CG da u roku od 30 dana Zdravku Krivokapiću, koga je potpisma podržao 41 poslanik, da mandat za sastav nove vlade.

"Ubeđen sam i verujem da će i manjinske stranke podržati tu vladu", rekao je Bečić nakon izbora za predsednika parlamenta.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.