RAMBO AMADEUS POZVAO GRAĐANE CRNE GORE DA OBAVEZNO IZAĐU NA IZBORE: Onda objasnio kako će on glasati
Ovako - izdvojiš jednom u 4 godine sat vremena, i nema potrebe za dodatne glavobolje u međuvremenu, Foto: Promo

lični stav

RAMBO AMADEUS POZVAO GRAĐANE CRNE GORE DA OBAVEZNO IZAĐU NA IZBORE: Onda objasnio kako će on glasati

Demokratski izbori su civilizacijska tekovina, jedva stečena, još uvek krhka i ranjiva, pa je treba negovati dok ne ojača

Objavljeno:

Antonije Pušić, poznatiji kao Rambo Amadeus, pozvao je svoje sugrađane u Crnoj Gori da obavezno izađu na glasanje 30. avgusta. Rambo smatra da ne treba uzimati olako ovo teško stečeno pravo i da najpre treba glasati, bez obzira za koju se opciju opredeljivali.

foto: Printscreen

Rambo nije želeo da bira strane, niti da se sam opredeljuje niti za jednu stranu:

foto: Printscreen/youtube

- Zadržavam pravo da se zalažem za demokratizaciju čitavog društva, a to se postiže pre svega time što se stvarno izađe na glasanje, a zatim se glas da nekoj stranci - koja deluje da će se držati zakona i demokratskih principa. Demokratski izbori su civilizacijska tekovina, jedva stečena, još uvek krhka i ranjiva, pa je treba negovati dok ne ojača. S obzirom da ne možemo da znamo šta će ko od političara da radi ako i kad uđe u vlast - nije loše ispratiti šta govore, šta obećavaju, za šta se zalažu, i šta su radili do sad. I dobro i loše. Ne izaći na izbore, pa onda sledećih 4 godine se žaliti "na situaciju" - je gubljenje vremena. Ovako - izdvojiš jednom u 4 godine sat vremena, i nema potrebe za dodatne glavobolje u međuvremenu - smatra popularni Rambo.

U komentarima na svoju objavu, Rambo Amadeus je, odgovarajući na opaske pratilaca, naglasio da je trenutno stanje u Crnoj Gori loše.

Ovo stanje je loše. Svakako da ne želim gore stanje od ovog. Ne podržavam ovo stanje. Ali do boljeg stanja ćemo doći samo ako se budemo ponašali zaista kao građani, iskoristili građansko pravo glasa - i na posletku glasili za stranke koje su po svom programu građanske. U detaljniju analizu bih se upuštao jedino ako bih se profesionalno bavio politikom“, zaključio je on.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.