SUDAR ODBORNIKA I MILOVIH GORILA ISPRED OPŠTINE BUDVA! Policija samo posmatrala (VIDEO)
Mi je nećemo srušiti, ali ćemo kriminalce iz nje isterati, Foto: Printscreen

crna gora

SUDAR ODBORNIKA I MILOVIH GORILA ISPRED OPŠTINE BUDVA! Policija samo posmatrala (VIDEO)

Nakon što policija nije sklonila privatno obezbeđenje i omogući mu ulazak u Skupštinu, Dimić je Opštinu uporedio sa kućom Zemunskog klana u Šilerovoj

Objavljeno:

Umalo jutros nije došlo do fizičkog obračuna, kada je odbornik Demokratskog fronta Janko Dimić, pokazujući odborničku legitimaciju, zatražio od policije da postupi po zakonu i pusti ga da uđe u Skupštinu opštine, što su pripadnici privatnog obezbeđenja sprečili

Došlo je do komešanja, a potom je u nameri da uđe i ode u skupštinsku službu sprečen i Krsto Radović, koga je odbornička većina smenila 11. juna sa funkcije predsednika Skupštine opštine.

Pripadnici privatnog obezbeđenja praveći živi zid telima sprečili su da u Opštinu uđu i odbornici Mijomir Pejović (Demokrate), Đorđije Vujović (DF), kao i Marko Marković i Nikola Jovanović koji su voljom odbornika DPS, SD, Crnogorske i Stevana Džakovića smienjeni sa mesta potpredsednika Opštine i šefa kabineta predsednika.

Nakon što policija nije sklonila privatno obezbeđenje i omogući mu ulazak u Skupštinu, Dimić je Opštinu uporedio sa kućom Zemunskog klana u Šilerovoj.

- Mi je nećemo srušiti, ali ćemo kriminalce iz nje isterati - kazao je Dimić i zatražio od policije da ona kaže da li se odbornicima ne dozvoljava ulazak.

On je kazao da nije nasilan i da samo želi u skladu sa zakonskim propisima da preda papire u skupštinsku službu.

Mijomir Pejović je tada zapitao policijskog starešinu šta onda kordon policije radi na ulazu u Opštinu, ako je privatno obezbeđenje ono koje sprečava ulazak.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.