CRNA GORA NE ČUJE NEKE SVOJE GRAĐANE: Bez neophodne terapije četvrti dan štrajka glađu i žeđu u samoizolaciji!
Jelić štrajkuje već 65 sati, Foto: Youtube printscreen, Ilustracija

DA LI JE MOGUĆE?

CRNA GORA NE ČUJE NEKE SVOJE GRAĐANE: Bez neophodne terapije četvrti dan štrajka glađu i žeđu u samoizolaciji!

Jelić štrajkuje već 65 sati

Objavljeno:

Portal IN4S je juče objavio vest da Andrijevčanin Čedo Jelić štrajkuje glađu i žeđu u samoizolaciji, jer od nadležnih službi ne dobija nikakve odgovore, iako se uredno javlja na broj telefona koji su mu dali na granici.

Jelić štrajkuje već 65 sati, a od početka štrajka nije uzimao ni terapiju za krvni pritisak – jer je ostao bez nje i ne smije da izađe do apoteke da je podigne! On svakog dana uredno obaveštava epidemiološku službu na broj koji su mu dali kada je ulazio u samoizolaciju. U porukama je najavio i radiklane mere koje preduzima zbog nemara države, ali i dalje nema odgovora.

foto: Printscreen/in4s.net

Jelić je i danas poslao poruku, kako mu je naloženo na ulasku u Crnu Goru, po ulasku u samoizolaciju.

Portal IN4S je poslao poruku, na broj telefona koji je naveden kao kontakt, u kojoj smo pitali da li planiraju da nešto urade povodom slučaja Jelić i da li su u mogućnosti da mu dostave terapiju. Takođe smo preneli i da Jelić štrajkuje glađu i žeđu.

foto: Printscreen/in4s.net

Odgovora nema!

U kratkoj izjavi za naš portal, Jelić je kazao da je zgrožen odnosom prema njemu, jer, pored ostalog, kada su mu donosili rešenje o produženju samoizolacije, nisu mu ga uručili nego su ga samo bacili na balkon stana u kojem se nalazi.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/in4s.net)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.