DAKA OTKRIO SVOJ SLEDEĆI KORAK NAKON RANJAVANJA: Biznismen na kojeg su pucali doneo novu odluku!
Miodrag Davidović Daka, Foto: Printscreen/Youtube/AVTOKEFALIS

preživeo atentat

DAKA OTKRIO SVOJ SLEDEĆI KORAK NAKON RANJAVANJA: Biznismen na kojeg su pucali doneo novu odluku!

Podsetimo, biznismen je nedavno ranjen u holetu Kraun plaza

Objavljeno:

Miodrag Daka Davidović dolazi u Nikšić i prisustvovaće crkveno-narodnom saboru ispred Crkve Svetog Vasilija Ostroškog u kome će na poklonjenju biti mošti Čudotvorca.

- Moram biti uz svoju crkvu, naše crkvene velikodostojnike, monaštvo, sveštenstvo, verni narod, moje Nikšićane. Branimo ono što nam je najsvetije, svoje korene, ime i prezime, a u tome nam pomaže Sveti Vasilije Ostroški. Radujem se dolasku među svoje, kazao je Davidović za portal "Novosti".

Podsetimo, biznismen je nedavno ranjen u holetu Kraun plaza. On je vlasnik firme "Neksan" koja je osnovana davne 1992. godine kao porodično preduzeće. Pre toga je 12 godina kao ekonomista radio u Željezari Nikšić.

U jeku afere "državni udar" u Crnoj Gori, Davidović je u pojedinim medijima, naklonjenim režimu, označen kao finansijer Demokratskog fronta.

Najdalje se otišlo sa optužbama kada je propaganda objavila da je Davidović bio dobavljač oružja za grupu koja je uhapšena 16. oktobra 2016. zbog optužbi da su planirali terorističke napade na dan parlamentarnih izbora u Crnoj Gori.

"Istina je da nikoga od 20 ljudi koji su uhapšeni u Crnoj Gori, nisam znao, sreo, niti vidio u mom životu, a kamoli da sam ih finansirao i ubeđivao da ubijaju. Ako se, ne daj Bože, bilo šta desi mojoj porodici, mojim saradnicima i mojim zaposlenima, jasno je sa koje je adrese došla poruka", napisao je Davidović kasnije.

Proletos se oglasio da podržava formiranje novog opozicionog bloka "Da svako ima", ali se prema poslednjim informacijama i od tog političkog projekta digao ruke jer se ne razvija u željenom smjeru.

U jedom intervjuu, Davidović je pre par meseci izjavio da bi se na narednim izborima kandidovao za predsednika Crne Gore.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Novosti/ RTS)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.