Čudo od deteta: Edin ima 4 godine i tečno čita, priča i piše engleski! (FOTO)

Bravo, mališa!

Čudo od deteta: Edin ima 4 godine i tečno čita, priča i piše engleski! (FOTO)

Ne treba da nas čudi što mali Edin bez greške govori engleski jezik, kada znamo da je njegova mama profesorka upravo tog stranog jezika
Objavljeno: 16:38h

Edin Bećirović iz Bijelog Polja je pravo čudo od deteta! Ovaj dečak sa samo četiri godine tečno govori, čita i piše engleski jezik. Lekari uspeli da nameste otkinutu glavu bebe posle strašne saobraćajne nesreće! (FOTO) (VIDEO) Učenje stranih jezika od najranijeg djetinjstva sve je učestalija pojava. Roditelji decu upisuju na kurseve engleskog jezika mnogo pre škole, jer se budućnost ne može zamisliti bez poznavanja makar jednog stranog jezika.

Printscreen/RTCG
Retka su deca koja i najranijoj dobi savladaju još neki osim maternjeg jezika. MALI PEVA BLUZ: Slepi dečak oduševio svet svojim sviranjem! (VIDEO) Jedan od njih je Edin Bećirović iz Bijelog Polja koji sa svoje četiri godine odlično govori čita i piše engleski.
Printscreen/RTCG
Iako ni starijim školarcima nije lako da ovladaju veštinama i pravilima čitanja i pisanja engleskog jezika, Edin je bez imalo muke uz edukativne knjige i igre potpuno sam uspeo da bez greške čita i piše.
Printscreen/RTCG
Ne treba da nas čudi što mali Edin bez greške govori engleski jezik, kada znamo da je njegova mama profesorka upravo tog stranog jezika. Ovaj batica tečno priča 9 jezika! (VIDEO)
Printscreen/RTCG
Iako nije mnogo radila sa njim, kako kaže, rado odgovara na sva njegova pitanja. - Vodili smo računa da Edin prvo savlada naš jezik. Edin je od starta pokazao veliko interesovanje, rano je progovorio naš jezik, i tada je počeo da traži emisije koje on hoće.
Printscreen/RTCG
- Stalno je puštao televizije poput "Baby TV" pošto je na engleskom, i tako sam primetila da on zna izgovor. - Sasvim slučajno sam primetila da zna i slova. Kada sam mu kupila slagalice sa slovima i kada sam izvadila slovo Q, on je viknuo: Mama vrati mi slovo "Kju".
Printscreen/RTCG
- Tada je imao dve i po godine, i znao je sva slova. Kada ga pitamo koje je ovo slovo on je znao za svako da mi odgovori.
Printscreen/RTCG
- Naš jezik je tečno govorio već sa godinu i tri meseca, a engleski veoma brzo - rekla je dečakova majka. (Espreso. Izvor: RTCG.me)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.