SRBI, PUKNITE OD MUKE! Milogorac "Zelenaš" ponovo PRETI, ali to nije SVE! Srpskim turistima ostavio je PORUKU
Miraš Dedić i "Zelenaš", Foto: Printscreen/twitter

PRVOKACIJE

SRBI, PUKNITE OD MUKE! Milogorac "Zelenaš" ponovo PRETI, ali to nije SVE! Srpskim turistima ostavio je PORUKU

Na Tviteru u poslednjih par dana ostavlja seriju provokativnih tvitova u kojima izvrgava ruglu i sprda se sa srpskom nacijom

Objavljeno:

Ekscentrično obučeni lik koji se na Tviteru predstavlja pod imenom "Zelenaš", poznat po svojim antisrpskim stavovima i veliki obožavalac Montenegrista i raspopa Miraša Dedeića ponovo je krenuo u provokaciju.

Naime, na Tviteru u poslednjih par dana ostavlja seriju provokativnih tvitova u kojima izvrgava ruglu i sprda se sa srpskom nacijom, turistima koji dolaze u Crnu Goru na letovanje ali i državnim grbom Srbije.

Poslednji ispad na koji su srpski tviteraši munjevito reagovali bio je kad je "Zelenaš" postavio sliku torte u obliku državne zastave Crne Gore i tom prilikom napisao: " Evo torte za mene Montenegro.

Srbi puknite od muke!, da bi zatim nastavio serijom tvitova među kojima je svako veoma provokatorski i uvredljiv bio: " Kad se Srbi dave ja okrenem leđa".

Ali se nije ni tu zaustavio dok nije napisao: " Šta će 35 posto Srba u Crnoj Gori? Ako su Srbi nek idu u Srbiju. Ko odgovori dobija nagradu?".

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.