NAPAD NA NOVINARA U BIJELOM POLJU: Ispred kuće mu postavili BOMBU, za dlaku izbegnuta KATASTROFA!
U Bijelom Polju napadnut je novinar "Vijesti", Foto: Zorana Jevtić

STRAVA I UŽAS

NAPAD NA NOVINARA U BIJELOM POLJU: Ispred kuće mu postavili BOMBU, za dlaku izbegnuta KATASTROFA!


Po medijskim izveštajima eksploziv je bio ispod automobila beogradskih registarskih oznaka koji je bio parkiran ispred kuće novinara podgoričke televizije "Vijesti" Seada Sadikovića, u ulici u kojoj je zgrada Višeg suda u Bijelom Polju

Objavljeno:

Eksplozivna naprava aktivirana je noćas u centru Bijelog Polja ispod automobila beogradskih registarskih oznaka i u incidentu nema povređenih, preneli su podgorički mediji. Po medijskim izveštajima eksploziv je bio ispod automobila beogradskih registarskih oznaka koji je bio parkiran ispred kuće novinara podgoričke televizije "Vijesti" Seada Sadikovića, u ulici u kojoj je zgrada Višeg suda u Bijelom Polju. Policija se do sada nije oglašavala ovim povodom i proverava kome je bomba bila namenjena. Sadiković je rekao medijima da se Bjelopoljac sa prebivalištem u Austriji dovezao u nedelju iz Beograda do Bijelog Polja i parkirao automobil na mestu gde to novinar svakodnevno čini.

Prema saznajima portala RTCG, Bjelopoljac s prebivalištem u Austriji u trenutku eksplozije sedeo je u obližnjem kafeu. Sadiković i on su saslušani u Centru bezbednosti u Bijelom Polju.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.