Lažni car Milo mali: Ovo je obeležlilo 2015. godinu u Crnoj Gori (FOTO) (VIDEO)

listaj goro, cvetaj cvijeće

Lažni car Milo mali: Ovo je obeležlilo 2015. godinu u Crnoj Gori (FOTO) (VIDEO)

Serdar Milo večiti, paljenje NATO barjaka na Cetinju i nelegalna gradnja svakako imaju veze s našim izborom tri politička događaja koja su obeležila prošlu godinu među "braćom"
Objavljeno: 14:36h

Događaji na političkoj sceni Crne Gore su se zahuktali poslednjih meseci. Jesen je počela protestima protiv vlasti Mila Đukanovića, nastavila se kontorverzama oko poziva u članstvo NATO a godina se završava hapšenjima, koja neki tumače kao razarčunavanje u redovima vladajućeg DPS-a. Đukanović je predugo na vlasti, smatra i Evropa (FOTO) 1. Protesti opozicije Crnorska jesen 2015. bila je obeležena protestima opozicije. Najmasovniji skupovi održani su krajem oktobra u Podgorici, kada se na ulicam tog grada u nekoliko navrata sukobljavali demonstranti i policija.

Vođe opozicije iz Demokratskog fronta i građani koji im pružaju podršku tražili su odlazak sa vlasti Mila Đukanovića, formiranje prelazne vlade i raspisivanje novih izbora. Đukanović: Protesti opozicije su anticrnogorski, anti-NATO i antidemokratski!
dimne i šok bombe, suzavac i premlaćivala demonstrante Ovako mlati Milova milicija: Najbrutalniji snimci sukoba policije s narodom! (VIDEO) 2.
Početak divne alijanse Crna Gora pozvana da se pridruži NATO NATO politika otvorenih vrata ima za cilj širenje stabilnosti, bezbednosti i demokratskih vrednosti Ameri zovu Crnu Goru u NATO, a ni ne znaju gde se nalazi! (FOTO)
čestitajući Crnoj Gori
Ovo je početak jedne divne alijanse! Progutao je plamen: Na Cetinju zapaljena zastava NATO pakta (FOTO) (VIDEO)
3. Hapšenje Svetozar Marović uhapšen je 17. decembra u Podgorici sumnje za zloupotrebu službenog položaja
odredio
"zloupotrebu službenog položaja putem podstrekivanja" "šef kriminalne grupe" nelegalnom prodajom opštinskog zemljišta u Budvi Bekstvo od zatvora: Marović napravio plan kako da zapali iz Crne Gore!

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.