UHAPŠENI MAJKA I BRAT LUKE BOJOVIĆA: PlaniralI da osvete ubistvo Nikole Bojovića?!
Foto: Fonet

akcija policije u crnoj gori

UHAPŠENI MAJKA I BRAT LUKE BOJOVIĆA: PlaniralI da osvete ubistvo Nikole Bojovića?!

Njima se na teret stavlja da su počinili krivično djelo - dogovor za izvršenje krivičnog djela pripremanje ubistva Ratka Koljenšića, navodi Pobjeda

Objavljeno: 12:48h

Anđelka Bojović (66), majka Luke Bojovića i pokojnog Nikole Bojovića i njihov brat od strica Matija Bojović (35) uhapšeni su sinoć u Nikšiću zbog sumnje da su pripremali likvidaciju Nikšićanina Ratka Koljenšića, prenosi Portalanalitika.me saznanje lista Pobjeda.

Njima se na teret stavlja da su pripremali ubistvo Koljenšića, a u blizini Koljenšićeve kuće u naselju Kličevo primijećen je automobil „panda“ beogradskih tablica u kojem su bile dve osobe, navedeno je u Pobjedi.

Policija je krenula u potragu i pronašla vozilo u kojem su bili Anđelka i Matija Bojović, a u automobilu je pronađen i fotoaparat sa snimcima Koljenšićeve kuće, prenosi Pobjeda.

Osumnjičeni su privedeni u policiju, gde pred inspektorima nisu hteli ništa da kažu. Policija je pretresla Matijinu kuću u Nikšiću gdje je pronašla 20 metaka, kutiju od ručne bombe i dve radio veze.

Istražitelji veruju da su majka i sinovac pripremali ubistvo Koljenšića, koji je u decembru prošle godine izašao iz pritvora i od tada je bio pod stalnim policijskim nadzorom zbog informacije da mu preti opasnost, navodi se u pisanjima Pobjede.

Ratko Koljenšić je bio u pritvoru sa Slobodanom Šaranovićem od kraja jula 2013. godine zbog sumnje da je organizovao ubistva Nikole Bojovića i Miloša Vidakovića.

Šaranović je ubijen 11. marta ove godine ispred svoje kuće u naselju Dubovica. Ubice su iz BMW-a iz dva oružja ispalile skoro 30 metaka u njega.

Istražitelji očekuju da će od Anđelke Bojović doći do nalogodavca i ubica Šaranovića.

Prema operativnim podacima crnogorske policije, pokojni Šaranović bio je u ratu sa mafijaškim klanom Luke Bojovića (43) koji kontroliše "škaljarski klan" iz Kotora i ogranak barske kriminalne grupe pokojnog Luke Đurovića.

(Espreso.co.rs/Portalanalitika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.