MAFIJAŠKI OBRAČUN: Prevario majku Darka Šarića, pa ubijen na kućnom pragu!
Foto: Dado Đilas

tri hica

MAFIJAŠKI OBRAČUN: Prevario majku Darka Šarića, pa ubijen na kućnom pragu!

Aksentijeva majka Bojana, koja živi u istom mestu, kazala je da ju je o smrti sina obavestio meštanin Banatskog Aranđelova koji je pronašao njenog sina teško ranjenog

Objavljeno:

Aksentije Ilijin (40) iz Banatskog Aranđelova ubijen je juče ujutro sa tri hica na pragu svoje kuće! On je hapšen 2011. sa Pljevljakom Milivojem Terzićem (27) jer je od majke Darka Šarića na prevaru uzeo 300.000 evra, obećavši joj da će srediti da njenom tada odbeglom sinu sude u Crnoj Gori!

Teško ranjenog Ilijina pronašao je komšija juče oko devet sati ujutro i odmah pozvao policiju i Hitnu pomoć, ali Aksentije je preminuo na putu do bolnice! Ubica ga je pogodio u glavu, stomak i u ruku.

CRNA GORA SE NAORUŽAVA: Kupuju helikoptere, radare i oklopna vozila!

- Komšija je došao kod Aksentija da ga zamoli da pozajmi kosilicu, ali ugledao ga je kako leži na kućnom pragu u lokvi krvi. Aksentije je još davao znake života, što znači da je upucan malo pre toga. Aksentije je živeo sam, a ubica ga je verovatno poznavao, pa ga je pozvao da izađe iz kuće, što je Ilijina koštalo života - naveo je izvor za Informer.

Aksentijeva majka Bojana, koja živi u istom mestu, kazala je da ju je o smrti sina obavestio meštanin Banatskog Aranđelova koji je pronašao njenog sina teško ranjenog.

- Ništa drugo ne znam, molim vas, razumite me... - kratko je rekla Bojana za Informer.

Aksentijev komšija Despot Maluckov kaže da je Ilijin nasledio svoju kuću od dede i da ju je renovirao.

- Ne znam čime se bavio i nismo bili nešto bliski. Znam samo da je nekoliko godina radio u Crnoj Gori - rekao je Despot.

foto: Dado Đilas

Prema policijskim saznanjima, Aksentije je bio u kriminalnim vodama, iako u Srbiji nema dosije.

Zbog prevare Šarićeve majke uhapšen je u Kraljevu 2011. godine, dok je njegov saučesnik Milivoje Terzić dolijao u Budvi. Tezić je završio u Spužu, ali je pod sumnjivim okolnostima u novembru iste godine nađen obešen. Obdukcija je ubrzo utvrdila da je ubijen.

Što se tiče Aksentija, nije poznato šta se s njim dešavalo narednih godina i njegovo ime se u medijima nakon toga nije pominjalo sve do juče, kad je likvidiran.

Podsetimo, Darkova majka Ivanka Šarić je krajem jula prijavila crnogorskoj policiji da su je prevarili Terzić i Ilijin. Ona im je isplatila 300.000 evra u kešu, a oni su joj obećali da će "srediti" da Darku sude u Crnoj Gori, gde bi možda imao povoljniji tretman. Takođe, obećali su joj da će njen mlađi sin Duško, koji je tad bio u pritvoru zbog sumnje da je vodio poslove svog brata Darka, izaći iz zatvora.

Aksentije se predstavio Ivanki kao šef kabineta predsednika Crne Gore, a Terzić je celu prevaru začinio telefonskim pozivom, imitirajući Filipa Vujanovića.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.