40 DANA OD SMRTI "GOSPODARA CRNE GORE", A NOVINE PUNE NJEGOVIH FOTOGRAFIJA: Evo o čemu je reč, SETILI SU GA SE...
Brano Mićunović, Foto: Aleksandar Jovanović

40 DANA

40 DANA OD SMRTI "GOSPODARA CRNE GORE", A NOVINE PUNE NJEGOVIH FOTOGRAFIJA: Evo o čemu je reč, SETILI SU GA SE...

Branislav je rođen 1953. u Nikšiću, bio je sportista i vojnik, a preminuo je nakon duge borbe sa bolešću

Objavljeno:

Branislav Brano Mićunović, kontroverzni crnogorski biznismen, preminuo je 18. aprila u Budvi od posledica teške bolesti. Nakon 40 dana, njegova porodica održala je pomen na groblju u njegovom rodnom mestu Moštanici kod Nikšića.

Porodica se u pomenu prisetila zajedničkih dana i ljubavi koju su delili sa Branom. Navedeno je da će najuža rodbina posetiti njegovu večnu kuću, zaliti je suzama i pokloniti se njegovim senima.

Brano Mićunović
Brano Mićunovićfoto: PRINTSCREEN/POBJEDA/UMRLICE

U oproštajnim porukama, Branova deca Đorđe i Andrea navode da je "svaka reč suvišna", te da je "bol svakim danom sve veća". Ističu da im je on bio oslonac, prijatelj i inspiracija.

"Ristoni... suvišna je svaka reč. Bol je svakim danom sve veća i veća, ali ti si naša snaga, naš ponos i naša veličina. Nisi bio samo otac. Bio si i otac i majka i prijatelj najveći. Bio si sve! Zbog tebe i za tebe možemo sve, a ti nas gledaj i čuvaj. Nedostaješ... za sve što dolazi nedostaješ. Vole te tvoja deca Đorđe i Andrea".

Inače, na 40 dana od smrti Brana Mićunovića pojavio se veliki broj čitulja.

Branislav Mićunović bio je kontroverzna figura u regionu. Za neke je predstavljao simbol čojstva i poštenja, dok su ga drugi smatrali kriminalcem. Ipak, njegova porodica i deca sećaju se njega kao oslonca, mentora i izvora snage. Branislav je rođen 1953. u Nikšiću, bio je sportista i vojnik, a preminuo je nakon duge borbe sa bolešću.

Bonus video:

03:07

BRANO MIĆUNOVIĆ UČESTVOVAO U POLITIČKIM ODLUKAMA CRNE GORE! Blažo Marković o crnogorskom donu: Bio je spona kriminala i policije

Espreso/Republika/ Prenela M.L.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.