PROTESTI U CRNOJ GORI! Radnici blokiraju OVAJ PUT, Vladi poručili samo jedno
Policija ilustracija, Foto: Profimedia

CETINJE

PROTESTI U CRNOJ GORI! Radnici blokiraju OVAJ PUT, Vladi poručili samo jedno

Bivši radnici Košute najavili su da će radikalizovati protest blokadom saobraćaja

Objavljeno:

Bivši radnici Košute najavili su da će radikalizovati protest blokadom saobraćaja na putnom pravcu CetinjePodgorica. Osim što će zaustaviti saobraćaj u ponedeljak od 11 do 16 časova, radnici će blokirati ovaj deo puta u sredu (12-15h), petak (11-16h) i nedelju (12-15h).

Tu informaciju potvrdio je advokat radnika Petar Martinović, navodeći da je veoma razočaran činjenicom što se do sada niko nije obratio radnicima, iako su u petak protestovali ispred Vlade Crne Gore.

Ovo je zaista krajnje neprihvtaljivo ophođenje prema radničkoj izmučenoj klasi. Međutim, i pored toga vjerujemo da će nam Vlada rešiti problem i prekinuti agoniju koja traje punih 28 godina – kazao je Martinović.

Ukoliko se ne reši ovaj problem, Martinović kaže da građane i turiste koji putuju na ovoj relaciji očekuje nimalo prijatna situacija.

Očekuje nas turbulentna turistička sezona, pa će turisti koji nisu vični šoferi biti primorani da traže alternativni put i da voze krivudavim džadama kroz crnogorska sela. Osim toga, građani će, kao i mi na Kruševom ždrijelu, držati glavu u šake, sve do rešenja našeg problema. Zato molimo i apelujemo na premijera Spajića, da preuzme stvar u svoje ruke i reši ovu mučnu situaciju – kazao je Martinović.

Bonus video:

05:54

BRESKVICA EKSLUZIVNO ZA KURIR: TEYA DORA I JA NISMO RAZGOVARALE! Oglasila se ODMAH nakon rivalke i otkrila DA LI DOLAZI NA PROTEST

(Espreso/Kurir/Cetinjski List/Prenela T.Š.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.