SAHRANJEN "GOSPODAR IZ SENKE": Brana Mićunovića na večni počinak ispratilo na STOTINE LJUDI
Brano Mićunović, Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Sahrana

SAHRANJEN "GOSPODAR IZ SENKE": Brana Mićunovića na večni počinak ispratilo na STOTINE LJUDI

U ime bratstva Mićunović od Brana Mićunovića oprostio se i nekadašnji ministar kulture u Vladi Crne Gore

Objavljeno: 17:04h

Branislav Brano Mićunović sahranjen je danas na mjesnom groblju u Moštanici kod Nikšića.

Njegovoj sahrani prisustvovao je veliki broj građana Nikšića i drugih gradova Crne Gore i regiona, ljudi iz političkog, kulturnog, sportskog miljea.

Na večni počinak Brana Mićunovića ispratio je bivši predsednik Crne Gore Milo Đukanović sa suprugom Lidijom i sinom Blažom.

Mićunovićevoj sahrani prisustvovali su bivši i sadašnji funkcioneri DPS-a.

Saučešće porodici na groblju u Moštanici izjavili su sadašnji predsjednik DPS-a Danijel Živković, šef poslaničkog kluba te partije Andrija Nikolić i portparol stranke Miloš Nikolić.

U ime bratstva Mićunović od Brana Mićunovića oprostio se i nekadašnji ministar kulture u Vladi Crne Gore Branislav Mićunović.

- Branov odlazak je preteško saznanje. Branov odlazak svi doživljavamo kao veliki gubitak , zato što smo bili naviknuti na njegovu ljubav, uzdani u njegovu pažnju i odlučnost, zato što je bio čovek koji je znao i umeo da drži datu reč u porodici, bratstvu, među prijateljima koji se ne mogu izbrojati. Jeste, dobro znamo da je Brano bio posebnog kova i da je njegova pojava u svakoj prilici plenila radošću, jednakom radošću u neposrednom susretu sa njim baš kao i na pogled iz najveće daljine.

Brano Mićunović
Brano Mićunovićfoto: Aleksandar Jovanović Cile

Nije tu po sredi samo jedna posebna persona ,snažna ličnost, hrabra i slobodna u svojim životnim stavovima i odlukama nego je Branovo biće bilo protkano velikodušnom predusretljivošću za čoveka pored sebe. Imao je pola duše za sebe a pola za prijatelja. Umeo je da ohrabri i podrži, da stane u zaštitu i pritekne u pomoć nevoljniku, bio mu on znan ili ne, ko god on bio…“, rekao je Mićunović.

Bonus video:

01:27

Sahrana Slađane Milošević

(Espreso/ Blic/ Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.