U AKCIJI POLICIJE UHAPŠEN JERMEN U BUDVI: Traga se za još JEDNOM OSOBOM, planirali OPASAN ZLOČIN (FOTO)
Pronađeno kod uhapšenog, Foto: Uprava policije Budva

akcija

U AKCIJI POLICIJE UHAPŠEN JERMEN U BUDVI: Traga se za još JEDNOM OSOBOM, planirali OPASAN ZLOČIN (FOTO)

U Budvi su uhapšeni ljudi koji se sumnjiče da su hteli da izvrše ubistvo. Jedan je iz Jermenije

Objavljeno: 16:53h

Mnatsakanjana Artjoma (34) iz Jermenije uhapšen je u Budvi i u njegovom posedu je pronađeno više komada oružja i silikonskih maski.

Pored njega, u akciji je uhapšen i P. X. koji je bio u automobilu u kom je oružje pronađeno. Za trećom osobom je potraga u toku.

Uhapšeni su osumnjičeni da su želeli da izvrše ubistvo, navode vijesti.me.

Pronađeno kod uhapšenog
Pronađeno kod uhapšenogfoto: Uprava policije Budva

"Po nalogu dežurnog tužioca ovog tužilaštva, povodom navedenog događaja lišen slobode je A. M. zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo kriminalno udruživanje u sticaju sa krivičnim delom nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija i P. X. zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo kriminalno udruživanje u sticaju sa krivičnim delom nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija i krivičnog dela falsifikovanje isprave", navodi se u odgovoru tužiteljke/portparola ODT Kotor Tijane Čelanović.

Oružje i maske pronađeni su u "golfu" barskih registarskih oznaka u dvorištu nadomak nedovršenog hotela pritvorenog gradonačelnika Budve Mila Božovića.

Pronađeno kod uhapšenog
Pronađeno kod uhapšenogfoto: Uprava policije Budva

"Budvanska policija je sinoć oko 22.30 časova u Ulici Slovenska plaža uočila vozilo marke 'VW Polo' barskih registarskih oznaka i pristupila njegovoj kontroli. Navedeno vozilo se zaustavilo na zemljanom parkingu u slepoj ulici ispred policijskih službenika, a neposredno nakon zaustavljanja iz vozila su naglao izašla tri lica i dala se u bekstvo. Tom prilikom pripadnici policije su sustigli jedno lice. Odmah su obaveštene sve raspoložive jedinice policije koje su upućene u ovaj deo Budve zajedno sa službenici kriminalističke policije", navodi se u saopštenju.

Bonus video:

02:39

Hapšenje marihuana

(Espreso/Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.