U CRNOJ GORI KAO DA JE I DALJE JUN: Turisti NE VERUJU kakvo je STANJE, a cene su POEBNA PRIČA
Plaža, Foto: Printscreen/Youtube/HOLIDAY EXPERTS

cene u crnoj gori

U CRNOJ GORI KAO DA JE I DALJE JUN: Turisti NE VERUJU kakvo je STANJE, a cene su POEBNA PRIČA

U septembru na Crnogorskom primorju su plaže prepune ljudi

Objavljeno:

Iako se prethodnih meseci moglo čuti dosta oprečnih informacija kad je letnja turistička sezona u susednoj Crnoj Gori u pitanju, fotografije sa lica mesta govore kako je primorje puno čak i u septembru. Mnogi građani Srbije su iskoristili lepe sunčane dane, ali i za nijansu niže temperature od onih avgustvskih, da se odmore na moru. Cene variraju od mesta za koje se odlučite.

"Sa devojkom sam otišao na more i rešili smo da obiđemo nekoliko mesta. Prvo smo bili u Tivtu gde se smeštaj ne može naći ispod 30 evra, dok ležaljke koštaju kao da je jek sezone - 20 evra. Zatim smo otišli ka Baru i smeštaj pronašli u Sutomoru za 15 evra, a ležaljke za 10 evra. Takođe, cene hrane i pića poprilično variraju. Ono što je poenta, jeste da se za svačiji džep može pronaći aranžman u ličnoj režiji", rekao je za RINU Jovan Nikolić iz Čačka.

Plaža
Plažafoto: Printscreen/Youtube/Alex Galiano

On dodaje da su plaže pune ljudi, ali da je od Tivta za nijansu punije Sutomore, koje važi za jedno od omiljenih srpskih kupališta. "Kao da je jul mesec, baš je svuda puno. Ono što smo primetili jeste da se manje ljudi kupaju zbog vetra i voda je malo hladnija, ali nadamo se da će se prema prognozama od sutra i to promeniti, dodaje Jovan.

Ono što je za sve vozače dobra vest jeste da uprkos gužvama na plaži, sada su smanjene saobraćaje gužve od Podgorice ka Budvi, Kotoru, i prema Ulcinju. Na prolaz kroz tunel Sozinu umesto nekoliko sati, što je bio slučaj pre samo dvadesetak dana, sada se čeka samo desetak minuta.

Bonus video:

01:27

EVO KOJU CENU GORIVA MOŽEMO OČEKIVATI KADA SKOČE CENE 1. OKTOBRA! Atanacković izneo kalkulaciju kojom to možete uraditi i sami

(Espreso/ MONDO)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.