"UHVATIO ME ZA BRADU, PA ZA ZADNJICU!" Milica Živković prijavila TURČINA POLICIJI pa popila kaznu od 80 EVRA!
Milica Živković, Foto: RINA / Privatna arhiva

UŽAS

"UHVATIO ME ZA BRADU, PA ZA ZADNJICU!" Milica Živković prijavila TURČINA POLICIJI pa popila kaznu od 80 EVRA!

Napadač iz Turske je identifikovan i saslušan

Objavljeno:

Večernji izlazak u grad u rodnom Kolašinu, ostaće zauvek urezan u sećenju mlade meštanke Milice Živković (24). Kad je sa drugaricom prelazila preko trga, uvidela je da ih nepoznati muškarac prati, ubrzo ih je sustigao i krenuo nedolično da dodiruje Milicu iako se nikada ranije u životu nisu sreli.

- Prvo me je uhvatio za bradu, nakon toga za zadnjicu. Krenula sam da se otrgnem od njega i tu je krenula naše koškanje koje je potrajalo čitavih 40 minuta. Pokušavao je da me poljubi u vrat, de me dodiruje ali sam mu se ja suprostavila. Kad je naišao prolaznik, on je pobegao, kaže za RINU Milica.

Prilikom bega, napadaču su ispala dokumenta i tada je ustanovljeno da je u pitanju turski državljanin. Milica je ta dokumenta sledećeg jutra odnela u policiju da prijavi nasilnika i tada je za ovu mladu devojku usledio novi šok. Koji ju je zaboleo više od prethodnog napada.

1 / 3 Foto: RINA / Privatna arhiva

- Dok sam davala izjavu, rekla sam kako sam u samoodbrani i ja fizički napala tog čoveka. Tada sam ja ispala kriva, dobila sam opomenu jer sam navodno prekršila nužnost u samoodbrani. Pokazivala sam sudiji hematom koji sam ja zadobila na ruci, da bi on rekao kako sam tu povredu dobila kad je Turčin pokušavao da me odvoji od sebe. Ostala sam bez reči. Prema odluci Opštinskog suda dobila sam opomenu i da platim novčanu kaznu u iznosu od 82 evra i 50 centi jer sam se branila. Nisam preterano osetljiva i retko plačem, ali taj dan kad mi je stigla ta opomena pustila sam suzu. Nisam mogla da verujem da se tako rešava napad na ženu, iskrena je Milica.

Ona dodaje da će se na ovu odluku žaliti, ne zbog novca koji mora da uplati, već kako bi pravda bila zadovoljena, ali i drugim mladim ženama i nadležnim organima poslata poruka da žena ne bi trebalo da bude kažnjena ako se brani od napadača koji pokušava da je napastvuje ili na bilo koji način ugrozi.

- Ja sam imala sreću jer sam trenirala kik-boks i mogla sam sama da se odbranim od napadača. Da je naleteo na neku drugu devojku, koja nije bila u stanju da mu uzvrati, veliko je pitanje šta bi bilo i kako bi se sve završilo, zaključuje Milica.

Napadač iz Turske je identifikovan i saslušan. Iz Upave policije navode da je sankcionisan shodno Zakonu o strancima, dobio je novčanu kaznu u iznosu od 200 eura. Mnogi su Milici pružili podršku smatrajući da je ova čitava situacija nečuvena.

Bonus video:

01:21

ZORICA MRŠEVIĆ O ZLOČINU U BIH

(Espreso / RINA)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.