MILOJKO SPAJIĆ PO PRVI PUT POKAZAO ĆERKICU: Kandidat za premijera Crne Gore uputio naslednici EMOTIVNE REČI (FOTO)
Milojko Spajić, Foto: TELEVIZIJA PLJEVLJA / YOUTUBE

DIVNO

MILOJKO SPAJIĆ PO PRVI PUT POKAZAO ĆERKICU: Kandidat za premijera Crne Gore uputio naslednici EMOTIVNE REČI (FOTO)

Fotografija je odmah naišla na pregršt "lajkova" i pozitivnih komentara, a bilo je i onih koji su tvrdili da je Spajić dosad skrivao da ima ćerku, te pozdravili njegov potez da je konačno pokaže

Objavljeno:

Milojko Spajić, lider pokreta Evropa sad i kandidat za premijera Crne Gore iznenadio je brojne pratioce na Tviteru objavom sa preslatkom devojčicom sa kojom je proslavio njen 2. rođendan.

On je, uz fotografiju s devojčicom, napisao:

"Sa tatom drugi rođendan! Hasta la Viktoria siempre".

Milojko Spajić
foto: Tviter/Društvene mreže

Fotografija je odmah naišla na pregršt "lajkova" i pozitivnih komentara, a bilo je i onih koji su tvrdili da je Spajić dosad skrivao da ima ćerku, te pozdravili njegov potez da je konačno pokaže.

Već bio hit na mrežama zbog ljubavi

Da podsetimo, Milojko Spajić, nekadašnji ministar finansija u vladi Zdravka Krivokapića, sa čijom se ćerkom tada zabavljao, ranije je postao hit na društvenim mrežama i to zbog - ljubavi! On je, kako bi se opravdao da nije nacionalista, pred TV kamerama otkrio i svoj ljubavni život.

- Devojka mi je bila Francuskinja, pre toga Indonežanka muslimanka, pre toga Japanka budistkinja, pre toga Kineskinja komunista. Ne mogu da zamislim kontekst u kojem bih ja mogao da se poistovetim sa bilo kakvim radikalnim nacionalističkim stavovima - rekao je Spajić, lider Pokreta Evropa sad.

Spajiću, koji je inače iz Pljevalja, politički protivnici su u nekoliko navrata zamerali stavove u vezi sa SPC, koju smatra institucijom koja u Crnoj Gori postoji vekovima i kojoj građani najviše veruje.

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.