VESELIN BUJIĆ PRONAĐEN MRTAV! Decenijama važio za bezbednosno-interesantno lice
Policija, Foto: EPA-EFE/BORIS PEJOVIC

SIN ALARMIRAO POLICIJU

VESELIN BUJIĆ PRONAĐEN MRTAV! Decenijama važio za bezbednosno-interesantno lice

Nezvanični izvori saopštili su da je Bujićev sin Ognjen oko 14.30 časova alarmirao policiju...

Objavljeno:

Baranin Veselin Vesko Bujić (57) u popodnevnim časovima pronađen je mrtav u automobilu u blizini sutomorske plaže Štrbina, a policija proverava okolnosti pod kojima je nastupila smrt, navode Vijesti.

Prema prvim podacima Vijesti, Bujićevo beživotno telo pronađeno je oko 17.30 časova.

Izvor Vijesti tvrdi da se proveravaju preliminarne sumnje istražitelja da je reč o samoubistvu tog Baranina, koji je decenijama važio za bezbednosno - interesantno lice.

Nezvanični izvori saopštili su da je Bujićev sin Ognjen oko 14.30 časova alarmirao policiju...

Na mestu gde je nađen automobil u kojem je telo Bujića, u toku je policijski i uviđaj Višeg državnog tužilaštva iz Podgorice.

Crnogorska policija
foto: Profimedia

Ko je bio Veselin Bujić

Baranin Veselin Bujić, decenijama je važio za jednog od navodnih vođa barskog kriminalnog klana, pa je krajem avgusta 2013. godine izašao iz spuškog zatvora nakon što je stiglo pravosnažno rešenje o amnestiji.

Bujić je bio osuđen na dve i po godine robije zbog pokušaja ubistva i podstrekivanja na ubistvo u pokušaju...

Nekadašnji bokser "Mornara" još 90-ih je bio akter brojnih obračuna, a kasnije i meta pokušaja likvidacije u leto 2008. godine. Grupa oko Nikole Spasojevića je bila optužena da je skrivala i koristila iznajmljeni stan, vlasništvo Safeta Kalića u Podgorici, kako bi se pripremila za ubistvo Bujića.

Likvidacija je pripremana zbog osvete Bujiću, koji je 2002. godine ranio Spasojevića ispod oka i ostavio trajne posledice. Tu pripremu je osujetila policija, ali je optužena grupa kasnije oslobođena.

Bujićev sin Šćepan osuđen je na 20 godina robije zbog ubistva braće Ljubomira i Dejana Gojačanina u februaru 2013. godine u Baru.

Bonus video:

03:33

UBISTVO ŽENE U LESKOVCU POKRENULO LAVINU PITANJA! Tatjana Nikolić: Za svaku žrtvu nasilja mora se ponaosob NAPRAVITI PLAN ZAŠTITE

(Espreso/Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.