"APARTMAN 20, MORSKI PLODOVI 7, LEŽALJKA 5 EVRA": Jedna objava RAZBESNELA Crnogorce i podelila REGION (VIDEO)
Crnogorsko primorje, Foto: Profimedia

hit

"APARTMAN 20, MORSKI PLODOVI 7, LEŽALJKA 5 EVRA": Jedna objava RAZBESNELA Crnogorce i podelila REGION (VIDEO)

Na osnovu dosadašnjeg iskustva, popularna Tik tok stranica iz Crne Gore objavila je video u kome je navela kako turisti očekuju odmor

Objavljeno:

Čini se da veza između vlasnika apartmana za izdavanje i turista u Crnoj Gori nikako da se uskladi. Dok prvi očekuju da im usluga bude dobro plaćena, drugi će pa uvek naći načina da cenu malo smanje. Zbog ove aktuelne teme koja se ponavlja svakog leta, jedna crnogorska stranica objasnila je kako to sve izgleda, pa izazvala brojne reakcije.

Naime, na osnovu dosadašnjeg iskustva, popularna Tik tok stranica iz Crne Gore objavila je video u kome je navela kako turisti očekuju da izgledaju cene tokom njihovog odmora na crnogorskom primorju.

"Apartman sa pogledom na more 20 evra. Ležaljke ceo dan 5 evra. Sveži morski plodovi 7 evra. Renta automobila 20 evra. Svaki dan nova posteljina - opisali je stranica u videu nerealna očekivanja turista.

Ispod videa ređali su se razni komentari, a na pojedine bilo je i odgovora samog autora snimka.

@montenegrinbeauty Ima li istine ođe? ? Jes da znamo nekad uštinut za novčanik, ali sam znao palačinke van Crne Gore platit 10€, a ne što drugo. ?? #crnagora #ljeto #putovanje #montenegro #zanimljivo ♬ original sound - Montenegrin Beauty

"Znaš koliko volimo da dođete"

"Ne brate, očekujemo da nas ne mrzite što smo došli, da se nasmejete, da nas ne gledate kao hodajuće novčanike… pa da se i vratimo… a troši se svuda.." napisao je jedan korisnik.

Ubrzo nakon ostavljenog komentara usledio je odgovor od autora snimka:

"A znaš koliko vas volimo kad dođete. Tražite hanzaplast na komad, testere za spf kremu da ne kupujete celu bocu... Ljudi mi ne radimo celu zimu, već imamo sezonu" napisao je autor videa.

"Ne očekujemo od vas ništa"

Ostali su mimo ovog komentara, ispod videa pisali sledeće.

"To možda poneko očekuje, a ne svi turisti. A što se cena tiče, jeste skupo. U Grčkoj ležaljku dobijem besplatno čitav dan, ako poručim piće", "Očekujemo samo da nas zlo ne natera da idemo tamo", "Više i ne vredi", "Da li je to rekao sveži morksi plodovi, hahaa"", "A uuuuu, ko ce da iznajmi takav skup auto", "Ja plaćam po osobi apartman 50 evra ali vredi!", "Pa realno toliko i vredi ono što nudite" ,"Isti se i vi kada dođete na Jahorinu", "Da budem iskren ja ništa ne očekujem od turizma Crne Gore" glasili su neki komentari.

Jedan se čak našalio na ovaj video, pa napisao.

"Kako crnogorci očekuju - apartman bez vode 300 evra, ležaljka 100 evra, morski plodovi 70 evra - muslje i pasta, renta bicikle 100 evra", napisao je još jedan komentator.

(Espreso/ Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.