UŠETALA U BANKU S RANCEM, DIGLA TUĐIH MILION EVRA PA MIRNO IZAŠLA! Policija Crne Gore na nogama zbog PREVARANTKINJE
Policija Crne Gore, Foto: Profimedia

NEVEROVATAN SLUČAJ U HERCEG NOVOM

UŠETALA U BANKU S RANCEM, DIGLA TUĐIH MILION EVRA PA MIRNO IZAŠLA! Policija Crne Gore na nogama zbog PREVARANTKINJE

Iz te banke danas su saopštili da je NN lice uz upotrebu falsifikovanih dokumenata počinilo "prevarnu radnju" na štetu jednog njihovog klijenta

Objavljeno:

Policija traga za ženskom osobom koja je 12. aprila, koristeći falsifikovana dokumenta klijentkinje Lovćen banke, sa njenog računa podigla 1,3 miliona evra! Prema saznanjima "Vijesti", iz te bankarske institucije dan kasnije obavestili su policiju, kada je Budvanka M.O. rekla da ona nije zahtevala da joj se isplati novac koji je čuvala u banci.

Iz Uprave policije nezvanično je rečeno da je tada i utvrđeno da su novac dali osobi koja je priložila falsifikovanu ličnu kartu na ime M.O. Prevarantkinja je, navodno, 11. aprila najavila da će podići ušteđevinu u filijali banke u Herceg Novom, odakle su je, s obzirom da se radi o velikom iznosu, obavestili kada da dođe.

Banka / Ilustracija
Banka / Ilustracijafoto: Profimedia

Dan kasnije ona je sa rancem ušetala u banku, uzela novac i otišla.

Prevara je otkrivena kada su spisi poslati centrali banke u Podgorici, odakle su kontaktirali klijentkinju koja im je saopštila da duže od godinu nije dolazila u Crnu Goru.

- Po nalogu tužioca preduzimaju se jere i radnje na identifikovanju NN osobe koja je počinila prevaru.Izuzeti su snimci sa nadzornih kamera koje su jasno zabeležile počinioca" - rekli su nezvanično iz policije.

Oglasila se i banka

Prema istim informacijama i u LB se sprovodi interna istraga. Iz te banke danas su saopštili da je NN lice uz upotrebu falsifikovanih dokumenata počinilo "prevarnu radnju" na štetu jednog njihovog klijenta.

Kazali su i da su upoznali nadležne sa događajem i da će dati maksimalan doprinos da se utvrde krivci.

- Preduzete su sve mjere da se oštećeni klijent u cjelosti zaštiti, uz napomenu da se radi o izolovanom slučaju koji je pokriven polisom osiguranja i koji ne može uticati na redovno funkcionisanje Banke - saopštili su iz te banke.

(Espreso / Vijesti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.