U CRNOJ GORI SRUŠILA SE KUĆA, SNIMAK POSTOJI I SVI O NJEMU PRIČAJU: Ubrzo ćete videti i zašto (VIDEO)
Kuća koja se ruši u Crnoj Gori, Foto: Facebook/Bar na dlanu

SVAŠTA!

U CRNOJ GORI SRUŠILA SE KUĆA, SNIMAK POSTOJI I SVI O NJEMU PRIČAJU: Ubrzo ćete videti i zašto (VIDEO)

Ono što je zasigurno, jeste da se ovakvi prizori ne viđaju svaki dan

Objavljeno:

Danas je u Sutomoru došlo do obrušavanja dela jedne kuće i betonskog zida sa ogradom, a jeziv prizor je zabeležen kamerom.

Naime, na Fejsbuk stranici Bar na dlanu, objavljen je snimak na kom se vidi kako se prvobitno ruši jedan deo betonske ploče, koji za sobom povlači i stablo palme, da bi se na kraju čitava betonska ograda srušila kao kula od karata.

Radi se o objektu koji je izgrađen na veoma strmom delu brda, na kojem odavno vlada urbanistički haos, navodi se u ovoj objavi.

Na svu sreću, u blizini nije bilo nikoga te u incidentu nema nastradalih niti povređenih, a procenjuje se da je reč o većoj materijalnoj šteti.

Ono što je zasigurno, jeste da se ovakvi prizori ne viđaju svaki dan.

Mnogi korisnici društvene mreže izrazili su zabrinutost te istakli da na svu sreću nije bilo povređenih, ali ima i onih koji su osudili vlasnika ove kuće.

"Sreća da nikome nije bilo ništa, ali vlasnika treba za uši, i kazniti ga troduplo više od materijalne štete koju je imao. Šta je sa ljudima, jesu normalni, grade gde hoće, kako hoće, ima li ikakvoga zakona i reda u ovoj šašavoj državi?" navela je jedna korisnica.

(Espreso/Bar na dlanu)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.