ODBIJENA ŽALBA: Vesna Medenica ostaje u pritvoru!
Vesna Medenica, Foto: Printscreen/Youtube

SAOPŠTENO

ODBIJENA ŽALBA: Vesna Medenica ostaje u pritvoru!

Specijalno državno tužilaštvo je tereti da je počinila krivična dela stvaranje kriminalne organizacije i protivzakonit uticaj

Objavljeno:

Ustavni sud Crne Gore objavio je danas na svom sajtu da je odbijena ustavna žalba odbrane Vesne Medenice, te da i dalje ostaje u pritvoru Istražnog zatvora u Spužu.

Preciznije, na sajtu suda je objavljena poslovna oznaka ustavne žalbe, a crnogorski mediji saznaju da se radi o žalbi odbrane osumnjičene Medenice.

Bivša predsednica Vrhovnog suda Crne Gore uhapšena je 17. aprila ove godine, na Aerodromu Podgorica. Osumnjičena je za učestvovanje u kriminalnoj grupi koju je predvodio njen sin Miloš Medenica.

1 / 4 Foto: Printscreen/Youtube

Specijalno državno tužilaštvo je tereti da je počinila krivična dela stvaranje kriminalne organizacije i protivzakonit uticaj. U naredbi za sprovođenje istrage bivša predsjednica Vrhovnog suda sumnjiči se za nezakonit uticaj u predmetima kompanija Fab lajv i Cijevna komerc protiv firmi Gugi komerc i Omorika.

Vesna Medenica se sumnjiči da je, kao predsednica Vrhovnog suda, pristala da za 590.600 evra sinu Milošu i dvojici njegovih prijatelja utiče da se u postupcima revizije donesu odluke u korist kompanija Fab lajv i Cijevna komerc, piše u naredbi za sprovođenje istrage.

(Espreso / Vijesti.me)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.