UHAPŠENE DVE OSOBE U CRNOJ GORI: Sumnja se da su počinili KRIVIČNA DELA špijunaže i kriminalne organizacije!
Ilustracija, Foto: Profimedia

hapšenje

UHAPŠENE DVE OSOBE U CRNOJ GORI: Sumnja se da su počinili KRIVIČNA DELA špijunaže i kriminalne organizacije!

Portparol je saopštio da je istraga za krivična dela stvaranje kriminalne organizacije i špijunaža u toku, pred ODT-om, a zbog zaštite interesa postupka, ne može dati više podataka

Objavljeno:

Dve osobe uhapšene su u Crnoj Gori zbog sumnje da su počinili krivična dela stvaranje kriminalne organizacije i špijunaža, rekao je "Vijestima" portparol Specijalnog državnog tužilaštva (SDT) Vukas Radonjić.

Radonjić je kazao da je na zahtev SDT, koji je podnet na osnovu obaveštenja koje je prikupila i dostavila Agencija za nacionalnu bezbednost, a po naredbi Višeg suda u Podgorici, policija izvršila pretres stanova i drugih prostorija više građana, zbog osnovaane sumnje da su učinjena krivična dela stvaranje kriminalne organizacije i špijunaža.

- Nakon pretresa, dva lica su lišena slobode i protiv njih je policija podnela krivične prijave Osnovnom državnom tužilaštvu (ODT) u Podgorici - rekao je Radonjić.

On je saopštio da je istraga za krivična dela stvaranje kriminalne organizacije i špijunaža u toku, pred ODT-om, a zbog zaštite interesa postupka, ne može dati više podataka.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.