CEO ŽIVOT JE MISLILA DA SE ZOVE IVONA, A ONDA JE SAZNALA ŠOKANTNU ISTINU: Za sve je kriv njen OTAC! (VIDEO)
Ilustracija, Foto: Profimedia, Printscreen/Tik Tok

NEVEROVATNA ZBRKA

CEO ŽIVOT JE MISLILA DA SE ZOVE IVONA, A ONDA JE SAZNALA ŠOKANTNU ISTINU: Za sve je kriv njen OTAC! (VIDEO)

Tiktokerka Ivona je odlučila da na ovoj platformi podeli priču o tome kako je ona dobila ime nesluteći da će ovaj video postati viralan i da će privući toliko pažnje

Objavljeno:

Biranje imena za decu od najjednostavnije stvari može da se pretvori u jednu od najkomplikovanijih kada se roditelji ne slažu. Obično uvek imaju različita mišljenja oko imena za dete samo je pitanje ko će prvi da popusti i čija će biti zadnja.

U srpskom narodu od davnina postoji običaj da kum na krštenju daje ime novorođenčetu, ali to se danas malo promenilo pa su roditelji glavni u donošenju odluke o imenu.

Tiktokerka Ivona je odlučila da na ovoj platformi podeli priču o tome kako je ona dobila ime nesluteći da će ovaj video postati viralan i da će privući toliko pažnje.

Naime, njena priča je u krajnju ruku bizarna jer do svoje sedme godine nije znala kako se stvarno zove, tj. mislila je da zna ali je onda doznala pravu istinu! Celu priču zamrsio je Ivonin otac i to još po njenom rođenju, a njenu "story time" vam prenosimo u celosti.

Devojka
foto: Printscreen/Tik-Tok/lubenichica93

"Ja kad sam se rodila trebala sam da se zovem Ivona, iz prve, znači majka je htela da se zovem Ivona, a tata je hteo da se zovem Ivana. Međutim posle njihove te prepirke oko mog imena, zakonski je naravno postojao rok kad ja moram da dobijem svoje ime, i tata naravno kao pametniji popušta i rekao je "U redu, neka bude Ivona kako ti kažeš". Međutim on ode i upiše Ivana i ne kaže kući. Ja to nisam ni znala, mene su svi zvali Ivona uvek dok nisam u školu krenula pa su prozivali Ivana, a ja nisam ustajala", objašnjava Ivona i dodaje:

"Onda su me pitali kako se zovem, ja kažem Ivona, pitali za prezime, ja kažem, ali oni mi kažu da tu piše Ivana. Ja sam rekla da nisam Ivana i onda sam zvala majku na telefon i majka mi je rekla da je to neka greška verovatno, a tata je otišao na put, pobegao je bio od majke. I tako ja kad sam se udala sad, ja ti o jednom trošku promenim i prezime i ime tako da se tek sad zovem kako treba da se zovem. Do sad mi pisalo Ivana u svim dokumentima, a niko me tako zvao nije, niti rođena majka", zaključila je ona.

Eto, zbog ovog poteza njenog oca veći deo života vodila se kao Ivana umesto Ivona, ali se na kraju ipak sve iskristalisalo. Pišite nam šta mislite o ovom događaju.

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.