POLA BEOGRADA LETUJE U OVOM DELU CRNE GORE, A SMEŠTAJ IDE I DO 350 EVRA: Ko ode na prepad može gadno da zažali
Foto: Profimedia

ŠTA JE OVO?!

POLA BEOGRADA LETUJE U OVOM DELU CRNE GORE, A SMEŠTAJ IDE I DO 350 EVRA: Ko ode na prepad može gadno da zažali

Najpovoljnije su brvnare za dvoje koje koštaju oko 60 evra za noć

Objavljeno:

Ada Bojana jedno je od omiljenih mesta na crnogorskom primorju, gde veliki broj mladih voli da provede godišnji odmor, a mnogi kažu da se upravo na Adu Bojanu u julu i avgustu spusti "pola Beograda". Ukoliko planirate da kraj letnje sezone provedete baš ovde, to bi moglo da se zakomplikuje.

Sudeći po ponudi na Airbnb-ju za drugu polovinu avgusta, prosek cena za iznajmljivanje popularnih kućica na vodi trenutno je oko 140 evra po noćenju. Pritom, jedva da ih ima slobodnih

Najpovoljnije su brvnare za dvoje koje koštaju oko 60 evra za noć, ali ne izlaze na reku. Drvene kućice na Bojani koje se ovih dana izdaju za 170 do skoro 350 evra po noćenju, primaju šestoro ljudi i smeštene su skoro kod samog ušća.

Ukoliko biste na bum posetili Adu Bojanu u špicu sezone, teško da ćete naći sojenicu, jer se mnoge rezervišu mesecima unazad. Sojenice koje su bliže ušću i koje imaju izlaz na vodu, odnosno velike terase, su najskuplje i izdaju se i do 200 evra za noć. Najjeftinije su od 50 evra pa naviše i to su uglavnom male kućice za dvoje ljudi, pritom udaljene od plaže, prenosi Nova.

Ukoliko imate automobil, situacija je dosta povoljnija, možete iznajmiti smeštaj za dvoje u Gornjem i Donjem Štoju i za 20-ak evra po noćenju.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.