GRADONAČELNIK CETINJA POSETIO ŽRTVE STRAVIČNOG MASAKRA: Zna se u kakvom su STANJU
Cetinje, Foto: Printscreen/youtube/MediaBiro

POSETA

GRADONAČELNIK CETINJA POSETIO ŽRTVE STRAVIČNOG MASAKRA: Zna se u kakvom su STANJU

Đurašković je u popodnevnim satima, sa saradnicima i v.d. direktora Opšte bolnice "Danilo I", dr Ivanom Ivanovićem obišao i povređene na Cetinju čije je stanje znatno bolje i nalaze se van životne opasnosti

Objavljeno:

Gradonačelnik Cetinja Nikola Đurašković, sa saradnicima, posetio je danas Klinički centar Crne Gore i na Odeljenju intenzivne nege razgovarao sa doktorom Blečić o stanju povređenih sugrađana tokom jučerašnjeg tragičnog i bezumnog napada.

On se, navode iz kabineta, informisao o stanju pacijenata, koje je ozbiljno, i iskazao spremnost Prestonice da na svaki način pomogne u lečenju i oporavku sugrađanki i sugrađana, prenosi "Pobjeda".

Đurašković je u popodnevnim satima, sa saradnicima i v.d. direktora Opšte bolnice "Danilo I", dr Ivanom Ivanovićem obišao i povređene na Cetinju čije je stanje znatno bolje i nalaze se van životne opasnosti.

1 / 9 Foto: Printscreen/Youtube, Privatna Arhiva Kurir

Podsetimo, Vuk Borilović (34) je u petak, 12. avgusta, navodno, nakon rasparave oko kirije sa porodicom Martinović naoružan ušao u njihov dom. Upucao je dva dečaka - starosti 11 i osam godina, a potom i njihovu majku Natašu Pejović Martinović. Onda je izašao napolje i krenuo kroz naselje da seje smrt. Ubio je 10 ljudi, a šest ranio, a kasnije je u razmeni vatre sa policijom i jednim meštaninom on ubijen.

Bonus video:

18:50

CENTRALNI DNEVNIK 13.08.2022.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.