ŠOK! Evo koliko godina ima ubica s Cetinja
Vuk Borilović, Foto: Facebook

NEVERICA

ŠOK! Evo koliko godina ima ubica s Cetinja

U pucnjavi koja se danas dogodila na Cetinju, kada je Vuk Borilović otvorio vatru na sugrađane, ubijeno je prema poslednjim informacijama najmanje 11 osoba, među kojima su i deca

Objavljeno: 11:13h

Vuk Borilović je rođen 21. novembra 1988. godine na Cetinju, gde je završio osnovnu školu što znači da je izvršio masakr u 34. godini.

Srednju brodomašinsku školu pohađao je u Beogradu. Bio je oženjen i otac troje dece.

Vuk Borilović
foto: Facebook

Podsetimo, u pucnjavi je ranjeno najmanje deset osoba. Četiri osobe su prebačene u Klinički centar Crne Gore, među njima i policajac kog je Borilović upucao u glavu.

Borilović je sprečavao Hitnu pomoć da priđe povređenima.

Vuk Borilović
foto: Facebook

On je oko 16 časova zapucao iz vatrenog oružja na sugrađane iza zgrade Vladinog doma.

Kolege iz Nacionalnog parka "Lovćen" i prijatelji Vuka Borilovića (34), koji je odgovoran za jučerašnji masakr na Cetinju u Crnoj Gori, oglasili su se i otkrili da je on u poslednje vreme bio povučen. Naveli su da je delovao kao "usamljeni vuk" i da uzrok ovom masakru može jedino da bude "pomračenje uma".

"Vuk je više od pet godina radio u Nacionalnom parku, a bio je šef službe za ambijentalnu higijenu. Bio je zadužen za održavanje urednosti parka, postavljanje mobilijara...Bio je radan i vrijedan čovek, ali u posljednje vrijeme je bilo upadljivo da se povukao, bio je kao ‘usamljeni vuk‘. Došao bi na posao, uradio što treba, a onda bi se osamio, distancirao se od kolega. Bio je kolega i drug da sve u životu pomogne onome koga je volio, a koga nije volio i to mu se viđelo", rekao je jedan od prijatelja i kolega Vuka Borilovića za "Pobjedu" koji je želeo da ostane anoniman.

Uzrok zločina je porodični sukob.

Ovo je najveća tragedija u novijoj istoriji Crne Gore. Kosta Damjanović je 3. juna 1992. godine u selu Pušonjski Do kod Pljevalja ubio devet ljudi.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.