NAJNOVIJE ANTIKOVID MERE U KOMŠIJSKOJ ZEMLJI: Obavezno POGLEDAJTE ako letujete TAMO!
Ilustracija, Foto: Profimedia

mere

NAJNOVIJE ANTIKOVID MERE U KOMŠIJSKOJ ZEMLJI: Obavezno POGLEDAJTE ako letujete TAMO!

Ovakva odluka, navodi se, doneta je saglasno trenutnoj epidemiološkoj situaciji, a na osnovu sveobuhvatne analize broja novooboljelih i epidemioloških indikatora

Objavljeno:

Epidemiološke mere, obavezno nošenje zaštitnih maski u zdravstvenim ustanovama, kolektivnim centrima i sredstvima javnog prevoza, aerodromima, prodavnicama, apotekama, benzinskim pumpama, produžene su i u narednih 14 dana, saopšteno je Instituta za javno zdravlje (JLZ).

Ovakva odluka, navodi se, doneta je saglasno trenutnoj epidemiološkoj situaciji, a na osnovu sveobuhvatne analize broja novooboljelih i epidemioloških indikatora, koje je sagledala Radna grupa za kontrolu, prevenciju i suzbijanje zarazne bolesti COVID19.

1 / 7 Foto: Profimedia

„Napominjemo da su trenutno važeće mere: obavezno nošenje zaštitnih maski u zdravstvenim ustanovama, kolektivnim centrima i sredstvima javnog prevoza, obavezno nošenje zaštitnih maski u svim ustanovama javne uprave, u objektima od vitalnog značaja: prodavnicama prehrambene robe, apotekama i benzinskim stanicama, obavezno nošenje zaštitnih maski na aerodromima, železničkim i autobuskim stanicama“, navodi se u saopštenju.

Bonus video:

10:06

DIPLOMATA AĆIMOVIĆ UPOZORAVA: NUKLEARNA KATASTROFA koja je moguća u Zaporožju bila bi u rangu 9 Černobilja! RUSKI IMAJU OVAJ CILJ

(Espreso/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.