RADULOVIĆ PAO NA AERODROMU U TIVTU: Sumnja se da je bio KLJUČAN DEO međunarodne grupe koja švercuje DROGU!
Hapšenje, Foto: MUP SRBIJE

HAPŠENJE

RADULOVIĆ PAO NA AERODROMU U TIVTU: Sumnja se da je bio KLJUČAN DEO međunarodne grupe koja švercuje DROGU!

Radulović je prema podacima "Vijesti" došao iz SAD-a i predao se jer je SDT prošle sedmice otvorilo krivičnu istragu u kojoj je uhapšena i njegova supruga

Objavljeno: 09:16h

Kotoranin Filip Radulović uhapšen je juče na tivatskom aerodromu po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva, koje ga sumnjiči da je bio deo međunarodne grupe šverca narkotika, javljaju Vijesti.

Radulović je prema podacima "Vijesti" došao iz SAD-a i predao se jer je SDT prošle sedmice otvorilo krivičnu istragu u kojoj je uhapšena i njegova supruga.

Pomorca iz Kotora policija sumnjiči da je bio zadužen za regrutaciju 13 crnogorskih mornara i pružanje logističke podrške tokom šverca kokaina brodom “Yemaya”, a veruje se da je imao jednu od ključnih uloga u poslu.

Kokain
Kokain foto: Profimedia

U međunarodnoj policijskoj operaciji “Florida 1” u Crnoj Gori je uhapšeno osam osoba, 11 se nalazi u crnogorskim ili evropskim zatvorima, dok je istragom Specijalnog državnog tužilaštva obuhvaćeno 28 osoba zbog sumnje da su u periodu od maja 2019. do februara 2020. godine, pomoću tri prekookenska broda, pokušali da prošvercuju 6,1 tonu kokaina. Među njima ima i državljana Srbije.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.