Crnogorska policija raspisala poternicu za napadačem iz Novog Pazara
Ilustracija, Foto: Youtube printscreen

krivično delo

Crnogorska policija raspisala poternicu za napadačem iz Novog Pazara

Policijski službenici su u kratkom roku su locirali učesnike navedenog događaja, A.B, B.B, H.R. i E.B, od kojih su prikupljena obaveštenja, a policija intenzivno traga za A.H. koji se tereti za krivično delo teško ubistvo u pokušaju

Objavljeno:

Službenici Uprave policije Crne Gore intenzivno tragaju sa licem koje je u ranim jutarnjim časovima u jednom ugostiteljskom objektu izvršilo teško delo protiv života i tela u pokušaju na štetu tri policijska službenika, koji u trenutku izvršenja krivičnog dela nisu bili na dužnosti.

Dežurnoj službi Centra bezbednosti Bar je oko 3.15 časova prijavljeno da je u jednom ugostiteljskom objektu došlo do narušavanja javnog reda i mira tučom u kojoj su dve osobe zadobile povrede u vidu uboda oštrim predmetom, te da su transportovani u Opštu bolnicu u Baru.

Na licu mesta je izvršen uviđaj, a preduzetim aktivnostima policija je došla do saznanja da su A.H, A.B, B.B, H.R. i E.B. dok su se nalazili u ugostiteljskom objektu došli u verbalni sukob sa ženskim licima, te da su policijski službenici, koji tada nisu bili na dužnosti, V.M. (31), N.M. (22) i S.S. (49), svi iz Podgorice, pokušali da spreče dalji konflikt.

Tom prilikom je A.H. (25) iz Nemačke, nastanjen u Novom Pazaru izvadio sečivo dužine 10 cm i zadao više ubodnih rana V.M. i N.M, nakon čega se dao u bekstvo.

N.M. je zadobio povrede opasne po život.

Policijski službenici su u kratkom roku su locirali učesnike navedenog događaja, A.B, B.B, H.R. i E.B, od kojih su prikupljena obaveštenja, a policija intenzivno traga za A.H. koji se tereti za krivično delo teško ubistvo u pokušaju.

O svim preduzetim radnjama je obavešten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, navodi se u saopštenju UP Crne Gore.

Bonus video:

02:27

ČUVENOG PEVAČA IZNABADALI PESNICAMA! Muvao devojku ozloglašenog kriminalca, pa zamalo da ZAVRŠI U SAVI! Jeziva ispovest na Kurir TV

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.