"VIDOVITA STEFANA" PREVARILA PRIJEDORČANINA: Uzela mu više od 15.000 evra
Ilustracija, Foto: Profimedia

krađa

"VIDOVITA STEFANA" PREVARILA PRIJEDORČANINA: Uzela mu više od 15.000 evra

Policijski službenici Policijske uprave Prijedor, preduzimaju mere i radnje u cilju utvrđivanja identiteta izvršioca i rasvetljavanja krivičnog dela

Objavljeno:

Prijedorska policija traga za prevarantom koji je preko društvenih mreža prevario Prijedorčanina za više od 30.000 maraka.

Policijskoj upravi Prijedor, oštećeni Prijedorčanin juče je prijavio da je nepoznatoj osobi, koja se preko društvene mreže predstavila kao “Vidovita Stefana”, u više navrata putem deviznog računa uplatio ukupno 33.000 maraka, piše Srpskainfo.

O svemu navedenom obavešten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Prijedor, koji se izjasnio da se radi o krivičnom delu prevara.

Policijski službenici Policijske uprave Prijedor, preduzimaju mere i radnje u cilju utvrđivanja identiteta izvršioca i rasvetljavanja krivičnog dela.

Policijska uprava Prijedor apeluje na građane da budu oprezni i da ne daju novac nepoznatim osobama, da ne nasedaju na lažna obećanja pružanja pomoći ili usluga skidanja crne magije, a u slučaju da budu mete ovakvih prevarnih radnji da se obrate najbližoj policijskoj stanici ili isto prijave pozivom na besplatan broj 122.

Bonus video:

01:11

Ambasador Ukrajine za Kurir o zadržavanju srpskih kamiondžija na graničnom prelazu

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.