UHAPSENI MONSTRUMI ZBOG SILOVANJA SRPSKOG DETETA: Velika akcija policije
Foto: Ilustracija, Reuters / Dado Ruvić

privedeni pravdi!

UHAPSENI MONSTRUMI ZBOG SILOVANJA SRPSKOG DETETA: Velika akcija policije

Postupajući po nalogu tužitelja iz Posebnog odeljenja za ratne zločine, policijski službenici SIPA-e, na području Sarajeva, lišili su slobode Kešmer Samira (1974) i Menzilović Mirsada (1975) zbog optužbe za ratni zločin seksualnog zlostavljanja
Objavljeno: 10:41h

Navedeni osumnjičeni su pod istragom Tužilaštva BiH i terete se da su za vreme rata i oružanog sukoba u Bosni i Hercegovini između Armije RBiH i Vojske Republike Srpske, kao pripadnici Armije RBiH, počinili teško kršenje međunarodnog humanitarnog prava.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja! Oni se terete da su 1993. godine, na području jednog sarajevskog naselja, izvršili višestruko seksualno zlostavljanje i silovanje maloletne osobe, devojke srpske nacionalnosti koja je živela na području grada Sarajeva koji je bio pod kontrolom Armije BiH.

Dve bombe bačene na ugostiteljske objekte u Sarajevu! Osumnjičeni će tokom dana biti predati postupajućem tužitelju koji će ispitati osumnjičene nakon čega će donijeti odluku o pokretanju predloga za određivanje mere pritvora ili mera zabrane u skladu sa zakonom.

(Espreso.co.rs / Klix.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.