PLJUŠTALI UDARCI, CEPALE SE KOŠULJE: Poslanik se POTUKAO u kafani (VIDEO)
Zukan Helez, Foto: Printscreen/Youtube/Klix.ba

SKANDAL

PLJUŠTALI UDARCI, CEPALE SE KOŠULJE: Poslanik se POTUKAO u kafani (VIDEO)

Na Fejsbuku je Idrizović opisao razvoj događaja onako kako to on vidi.

Objavljeno: 13:06h

Poslanik SDP u Parlamentu Bosne i Hercegovine Zukan Helez je sinoć u kafiću u Bugojnu došao u fizički i verbalni sukob sa nekoliko osoba.

Prema rečima direktora Javne ustanove Kulturno-sportski centar Bugojno Mirze Idrizovića, Helez je prvo došao u verbalni sukob sa njim, a na snimcima nadzorne kamere iz kafića vidi se da se zatim fizički obračunava sa muškarcem za svojim stolom, prenosi Srpskainfo.

Na Fejsbuku je Idrizović opisao razvoj događaja onako kako to on vidi.

– Dok smo sedili u lokalu u jednom trenutku u vidno alkoholisanom stanju Zukan Helez i još dve osobe ulaze u lokal i sedaju za sto koji je udaljen od našeg nekoliko metara. Po samom dolasku meni i supruzi su upućeni sarkastični podsmesi i pokušaj provociranja, čemu naravno nisam pridavao veliki značaj i što sam ignorisao znajući šta takvo ponašanje ima za cilj. Nakon što to nije uspelo, ustaje i rukom pokazujući prema meni pokušava nagovoriti jednu osobu sa kojom je razgovarao da nas istera jer smo mi jedini uljez u tom delu objekta aludirajući kako nismo članovi SDP i da nama tu nije mesto. Navedena osoba odbija to učiniti već dolazi do mene, srdačno me pozdravlja i govori kako nema nikakvog razloga za konflikt sa mnom, vraća se do Zukana Heleza i nastavlja raspravu sa njim. U povratku Zukan mu govori pogrdne stvari i da će ga on lično isključiti iz partije zbog toga što nije obavio ono što je on od njega tražio. Pred velikim brojem prisutnih nakon kratke rasprave dolazi do naguravanja i fizičkog konflikta između njih što je trajalo nekih deset minuta – napisao je to Idrizović.

Na snimku se, s obzirom na to da nema zvuka, ne čuje da li je Helez zaista tražio da Idrizović bude izbačen iz kafane, ali vidi se rasprava njega i nepoznatog muškarca, a zatim i njihovo naguravanje.

Heleza negira da je došlo do bilo kakvog fizičkog kontakta iako se na snimku jasno vidi suprotno.

– Ja nikoga nisam ni takao, to je moj prijatelj iz SDP koji me samo verbalno napao – rekao je Helez.

Takođe on ističe da Idrizovića u kafani uopšte nije ni video te da nisu tačni njegovi navodi o tome da ga je varbalno napao.

O tome šta se dogodilo ispričao je još jedan svedok koji je bio u kafani. On navodi da je Helez provocirao Idrizovića koji je tu sedio sa ženom, te da je od svog prijatelja Midhata Palića tražio da ga izbaci iz kafane. Nakon što je Palić otišao da se pozdravi sa Idrizovićem te vratio za sto gde je sedio Helez, svedok navodi da je došlo do fizičkog obračuna u kojem je Palić čak poderao košulju Helezu.

Helez je inače političar koji je od ranije poznat po fizičkom obračunu. On se 2013. godine potukao takođe u kafiću u Bugojnu prilikom čega je teško povređen vlasnik lokala, a 2014. se ponovo našao u žarištu skandala zbog toga što se na utakmici malog fudbala pokušao obračunati sa sudijom, piše Kliks.

Zbog tuče u kafani 2013. godine je i osuđen na uslovnu kaznu zatvora, a u junu prošle godine je dobio još šest meseci uslovne zbog davanja lažnog iskaza na sudu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.