Sriče dok čita, žena mu došaptava šta da kaže! Političar iz Bosne pobedio univerzum:  Razumite me, nisam u ovim vodama nikad bio! (VIDEO)
Foto: Printscreen / Youtube / Nedžad Mahmutović

uf bre, matori...muke

Sriče dok čita, žena mu došaptava šta da kaže! Političar iz Bosne pobedio univerzum: Razumite me, nisam u ovim vodama nikad bio! (VIDEO)

Ukoliko mislite da je politička situacija u Hrvatskoj najgora u ovom dijelu Europe, nakon što vidite isječke s jedne konstituirajuće sjednice u Bosni i Hercegovini promislit ćete ponovno
Objavljeno:

U opštini Zavidovići u BiH pre nekoliko je dana održana konstituciona sednica Opštinskog veća. Još jedan dan u političkom životu susjedne BiH, pomisliće mnogi.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Ali, sednica je bila prepuna toliko bizarnih trenutaka da ju je dosad pogledalo više od sto hiljada ljudi.

Predvodio ju je naime novoizabrani Redžo Seferović koji očigledno nije bio upoznat s protokolom kao ni s konceptom slaganja smislene rečenice.

Zbog toga je većinu vremena ponavljao ono što mu je došaptavala opštinska službenica koja je pokušavala biti što suptilnija, ali mikrofon i kamera sve su zabeležili.

Domišljati je pak snimak oplemio s nekoliko kadrova iz filmova nakon čega se video munjevito proširio društvenim mrežama.

I dok će se većina nas na ovo dobro nasmejati, stanovnicima Zavidovića, verujemo, nije nimalo smešno.

Pogledajte video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.