UHAPŠEN! Muškarac pucao iz PUŠKE, pa odbijao saradnju sa policijom
Policija, Foto: Profimedia

EKSPRESNA REAKCIJA

UHAPŠEN! Muškarac pucao iz PUŠKE, pa odbijao saradnju sa policijom

On se sumnjiči da je počinio krivično delo nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija

Objavljeno:

Policijski službenici Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, juče su efikasnom reakcijom uhapsili Savu T. iz Kneževa, zbog toga što je pucao iz puške, a zatim odbijao saradnju sa policijom, potvrđeno je za Srpskainfo.

On se sumnjiči da je počinio krivično delo nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija, piše Srpskainfo.

Policijskoj stanici Kneževo, juče u 12.30 časova, prijavljeno je da S.T. u selu Vlatkovići kod Kneževa, u blizini porodične kuće puca iz vatrenog oružja.

– Po izlasku na lice mesta, policijski službenici su uočili S.T. sa puškom, koje je odbijao saradnju. Nakon što je izašao iz porodične kuće, od strane policijskih službenika on je uhapšen. Izvršen je pretres kuće i pomoćnih objekata koje koristi osumnjičeni, kojom prilikom je pronađena i oduzeta puška i određena količina municije – pojasnili su u PU Banjaluka.

Nakon završene kriminalističke obrade, Savo T. je sprovedeno na Kliniku za psihijatriju, Univerzitetko – kliničkog centra Republike Srpske.

O događaju je obavešten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.