POKUŠAJ UBISTVA U SARAJEVU! Jedan mladić teško povređen, drugi uhapšen
Ilustracija, Foto: Profimedia

KRIVIČNO DELO

POKUŠAJ UBISTVA U SARAJEVU! Jedan mladić teško povređen, drugi uhapšen

Povređenom je lekarska pomoć ukazana od strane ekipe Zavoda za hitnu medicinsku pomoć Kantona Sarajevo, a potom u UKC u Sarajevu, gde je na Klinici za abdominalnu hirurgiju zadržan na daljem lečenju

Objavljeno:

U Sarajevu se juče desio pokušaj ubistva tokom kojeg je jedan mladić teško povređen. Jedna osoba je uhapšena.

Naime, juče u 13.30 sati uhapšen je D.S., rođen 1998. godine u Sarajevu, gde je i nastanjen, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo ubistvo u pokušaju, prenosi Srpskainfo.

On je juče u 4.39 u ulici Prijepoljčeva, opština Stari Grad Sarajevo, oštrim predmetom nanio teške telesne povrede mladiću M.D., rođenom 1997. godine u Sarajevu.

Povređenom je lekarska pomoć ukazana od strane ekipe Zavoda za hitnu medicinsku pomoć Kantona Sarajevo, a potom u UKC u Sarajevu, gde je na Klinici za abdominalnu hirurgiju zadržan na daljem lečenju.

O svemu je obavešten dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, a uviđaj su obavili policijski službenici Uprave policije MUP Kantona Sarajevo.

D.S. je predat u prostorije Jedinice za osiguranje objekata i zdaržavanje osoba uhapšenih MUP Kantona Sarajevo, piše Klix.

Bonus video:

00:59

Đus u Pulsu Bara briljirao sa savetima! Totalno promenio način života i odlučio da živi zdravo!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.