UHAPŠEN MUŠKARAC U MILIĆIMA: Pretio odborniku, sve snimio pa okačio na društvenu mrežu!
Ilustracija, Foto: Ana Paunković

PRETNJE PO ŽIVOT

UHAPŠEN MUŠKARAC U MILIĆIMA: Pretio odborniku, sve snimio pa okačio na društvenu mrežu!

O svemu navedenom je obavešten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo

Objavljeno:

Policija u Milićima uhapsila je Borka T. zbog ozbiljnih pretnji po život koje je uputio odborniku u opštini Milići M.A.

Policijska uprava Zvornik saopštila je da je osumnjičeni pretnje snimio, pa ih objavio na društvenoj mreži Fejsbuk, piše Srpskainfo.

– Policijskoj stanici Milići je 25. januara oko 11 časova M.A. iz Milića prijavio je B.T. iz Milića zbog upućivanja ozbiljnih pretnji po život, zbog čega je uhapšen oko 11.45 časova. M.A. je prijavilo osobu B.T. da je na društvenoj mreži Fejsbuk objavio video klip u kojem mu upućuje ozbiljne pretnje po život – saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

Policijski službenici Policijske stanice Milići su odmah postupili po prijavi i preduzeli sve potrebene mere i radnje u cilju provere tačnosti navoda prijave. Istog dana, policijski službenici su pronašli Borka T. iz Milića i uhapsili ga.

O svemu navedenom je obavešten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo, Područna kancelarija Vlasenica, koji je naložio preduzimanje svih mera i radnji u skladu sa zakonom i nakon toga dostavljanje Izveštaja o počinjenom krivičnom delu ugrožavanje sigurnosti.

(Espreso/Srpska Info)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.